2777
2789
عنوان

کی عفونت ادراری و سوزش داشته ولی هزچقدر دارو درمان میکرد خوب نمیشده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4016 بازدید | 104 پست
کدوم شهر و اینکه بگو چه کردی خوب شدی؟ چه دارویی؟

یه قرصی بهم داد هر ۱۲ ساعت میخوردمش میگفت با هر یه دونه ازین قرص باید ۱ بطری کامل اب بخوری یه هفته پدرم دراومد تا قرصا تموم شد ولی ازون به بعد دیگه هر ۳ ،۴ سال یبار یه عفونت سطحی مثلا میگیرم خداروشکر دیگه مثل قبل نیستم

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه قرصی بهم داد هر ۱۲ ساعت میخوردمش میگفت با هر یه دونه ازین قرص باید ۱ بطری کامل اب بخوری یه هفته پ ...

اسم پزشکتون چی بود؟

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

من افتتتضاح بودم دکتر سیپروفلاکساسین داد خوب شد بعدش

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمی ماند تا حالت خوب شود🌿💛 ️ادم سه حرفه ولی ادم بودن خیلی حرفع♱️ شادی کردن جرم است،ولی دزدی کردن،اختلاس کردن،ناعدالتی،جرم نیست!!!!!!!نی نی یار خداوکیلی از تعلیق کردن من چقدرگیرت میات خداروکولت🥲
خیلی وقته از ترسم رابطه ندارم 

دقیقا من دو ماه پیش همینجوری بودم موقع نزدیکی سوزش میگرفتم در حد مرگ نمیتونستم بخاطر نوار بهداشتی بود البته یه قرص هست ادرارو نارنجی میکنه اسمش یادم نیست اونم چندتا خوردم سوزش رو کلا قطع کرد

خوردددم هر ۱۲ ساعت خوب نشدم بعدش امپول دادن ۶تا هر ۱۲ ساعت باز خوب نشدممم

سنو بده شتید مشکلت چیز دیگس

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمی ماند تا حالت خوب شود🌿💛 ️ادم سه حرفه ولی ادم بودن خیلی حرفع♱️ شادی کردن جرم است،ولی دزدی کردن،اختلاس کردن،ناعدالتی،جرم نیست!!!!!!!نی نی یار خداوکیلی از تعلیق کردن من چقدرگیرت میات خداروکولت🥲
دقیقا من دو ماه پیش همینجوری بودم موقع نزدیکی سوزش میگرفتم در حد مرگ نمیتونستم بخاطر نوار بهداشتی بو ...

فلو کونازول. خودسر خوردی؟ هرچند یکبار خوردی چتدتا؟

برام صلوات میفرستین