2777
2789
عنوان

کی عفونت ادراری و سوزش داشته ولی هزچقدر دارو درمان میکرد خوب نمیشده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4016 بازدید | 104 پست

منم‌ داشتم‌ خیلی‌ طول‌ کشید‌ آخر‌ سر‌ هروقت‌ میرفتم‌ دستشویی‌ با‌ صابون‌ میشستم‌ و‌ با‌ دستمال‌ توالت‌ خشک‌ میکردم‌ بعد‌ یه‌ مدت  خوب‌ شد‌ یکی‌ هم‌ دمنوش‌ پولک‌ بخور‌ ضد‌ عفونت‌ هس

به امید رفتن به کربلا روز هامو سپری میکنم🍃 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اویال ازدواج این مشگل رو داشتم اگه بگم حداقل۱۰ تا دکتر رفتم و خوب نشدم دروغ نگفتم ، تا اینکه دوست ...

کدوم شهر و اینکه بگو چه کردی خوب شدی؟ چه دارویی؟

برام صلوات میفرستین
منم داشتم ولی کم. تو چیکار کردی؟  

من هیچ دکتری خوبم نکرد

خودم نالیدیک سیداسید و مترونیدازول هر ۶ساعت می‌خوردم ۳ روزه کاملا خوب شدم

بلافاصله بعدش باردار شدم

جوری خوب شدم ک روتین اولم یدونه باکتری توش نبود😅😅😅

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
دوبار دکتر رفتم امکان نداشت با اون همه امپول من خوب نشم! خیلی عجیبه برام

ببین خوب میشی و عاملی که باعث عفونت میشه رو از بین نبردی 

حالا نگاه کن ببین چی هست ؟؟؟ 

رابطه خیلی ممکن عامل عفونت باسه منظورم  و نمیتونم خیلیدقیق بگم 

وگرنه شاید خوب میشی دوباره عود میکنه

کدوم شهر و اینکه بگو چه کردی خوب شدی؟ چه دارویی؟

والا مال ۱۰ سال پیش هست این موضوع اسم دارو رو یادم نمیاد ،تهرانیم فقط اسم دکتره یادمه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
با اون همه آنتی بیوتیک خوب نشدم چطوری با اینا خوب بشم؟ سوزش واقعا امونمو بریده

عزیزم 

من یکسال و نیممممممممم عفونت شدید داشتم 

درحدی ک شلوارم ی قطره خیس بود دیگ جون میدادم از خارش و سوزش هررچی پماد مصرف میکردم و دکتر میرفتم فایده نداشت 

راهکاری ک خودم استفاده کردمو بهت میگم 

از زل شستشوی بانوان ایروکس استفاده کن حتما ایروکس باشه هردفعه میری دستشویی خودتو باهاش بشور و حتما شلوار نخی پات کن 

من یکی دوماه استفاده کردم الانمم ک تقریبا دوسال میگذره دیگ اصلا عفونت نگرفتم

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
ایتم آنتی بیوتیکه دیگه نه،؟

بزن نت 

خیلی خوب هست برا خانمها 

عنبر نسارا رو گفتم خوشت نیومد باشه  

ولی واقعا موثر هست 

حتی برا یه بار شده استفاده کن 

چیزی ازت کم نمیشه قیمتی هم نداره 

بعدا میگی ای کاش زودتر استفاده میکردم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

منم چند سال پیش خیلی عفونت میگرفتم. یه دکتر خوب پیدا کردم خوب شدم. ۳  سال که با دستمال نخی خودم پاک میکنم. تو خونه لباس زیر نمیپوشم، مکان های عمومی خیلی دستشویی نمیرم، ۳ سال که خداروشکر عفونت نگرفتم و پاک پاک ام😉😉

با اون همه آنتی بیوتیک خوب نشدم چطوری با اینا خوب بشم؟ سوزش واقعا امونمو بریده

منم قبلا همینجوری شده بودم سه ماه تموم قرص و آمپول و سرم و ..تنها راهش آب فراوان خوردنه اینقدر مایعات بخور که هر ده دقیقه بری دستشویی بعدش شاید از نوار بهداشتیه که استفاده میکنی مارکشو عوض کن ضد حساسیت بگیر من دو ماه پیش اینجوری شده بودم کلی انتی بیوتیک خوردم آخر فهمیدم از نوار بهداشتیه مارک ملپد میزدم الان عوضش کرد نوارتو هم زود زود عوض کن