کسی هست؟ من سونو دادم ازمایشو فلام کلی درمان انتی بیوتیک و امپول و اینا ولی خوب نمیشه مخصوصا میرم ادرار برمیگردم بدتر میشه خصوصا شبااا سمت راست شیکمم گاهی تیر میکشه. کسی تجربه ای داره؟
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اویال ازدواج این مشگل رو داشتم اگه بگم حداقل۱۰ تا دکتر رفتم و خوب نشدم دروغ نگفتم ، تا اینکه دوستم بهم یه دکتری رو معرفی کرد رفتم پیشش ،خیلی پولکی بود ولی خداوکیلی منو خوب خوب کرد
با اون همه آنتی بیوتیک خوب نشدم چطوری با اینا خوب بشم؟ سوزش واقعا امونمو بریده
اخه انتی بیوتیک خودش باعث ضعف سیستم ایمنی میشه
یه قرصی هست میذارن یخچال
اسمش حالا پرید از ذهنم لاکتوفم اگه درست بگم
اونم خوبه
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰