2777
2789
عنوان

کی عفونت ادراری و سوزش داشته ولی هزچقدر دارو درمان میکرد خوب نمیشده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4016 بازدید | 104 پست
تو حالت عادی هم سوزش  داری ؟منم سوزش دارم ولی رفتم آزمایش ادرار دادم منفی شد البته اچ پی وی دار ...

تبخال تناسلی داری؟ چرا رابطه مشکوک داشتی؟ من تازگیا دارم نه بعده ادرار دارم خصوصا شبا 

برام صلوات میفرستین
اره بزن گوگل بخون سوزش گرفتی بخور قطع  مکینه سوزشت کامل فقط جیشو اشکت رنگ زرد چوبه میشه نترسی ی ...

واااااای من اوایل ازدواج عفونت ادراری گرفتم.دکتره همینو داد خوردم.نیم ساعت بعد رفتم دستشویی یهو دیدم رنگ نارنجی پررنگ در حد قرمزه رنگ جیشم.از ترس گریه میکردم فکر میکردم خون بوده.لامصب چرا اون رنگی می‌کنه آخه.

خیلی هم خوبه.زودی سوزش رو خوب کرد.اما بیشتر از دو روز نباید بخوریم 

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تبخال تناسلی داری؟ چرا رابطه مشکوک داشتی؟ من تازگیا دارم نه بعده ادرار دارم خصوصا شبا 

اره تبخال نزده ولی توم برو تست اچ پی وی ام بده شاید ازونم هست 

میری بیرون سوزش نمیگیری ؟شلوار بیرون نمیسوزه اونجات 

اره تبخال نزده ولی توم برو تست اچ پی وی ام بده شاید ازونم هست  میری بیرون سوزش نمیگیری ؟شلوار ...

وای خدا نکنهههه. عزیزم این مریضی از طریق رابطه جنسی پرخطر میاد با اینکه من از خودم مطمئنم برا چی شک کنم! کلا دکترا میگن شلوار تنگ باعث قارچ میشه. درضمن من ازمایش ادرار دادم عفونت داشتم دکترم گفت عفونت ادراری و مثانه دارم

برام صلوات میفرستین
اینام انتی بیوتیکه دیگه در ضمن دکتر گفت مترونیدازول برای عفونت ادرار اثر نداره

نالیدیک سیداسید رو میگم 🤦

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
این قرصو دکترت بهت نداده بوده؟پس خودت چه داروهایی خوردی هنوز خوبم  نشدی

نه نداده بود. من سیپروفلوکساسین خوب نشدم پتج شیش تا امپول هر ۱۲ ساعت میزدم البته هیوسین و ایندومایسینم داده بود

برام صلوات میفرستین
نه نداده بود. من سیپروفلوکساسین خوب نشدم پتج شیش تا امپول هر ۱۲ ساعت میزدم البته هیوسین و ایندومایسی ...

عزیزم دوست همسرم متخصص کلیه و مجاری ادراره ازش پرسید  گفت بهترین درمان عفونت ادرار اینه 

سیپروفلوکساسین و فنوزاپریدین هر دوازده ساعت با دو لیوان آب بخور من خودم با معده خالی نمیخوردم ولی باید دقیقا سر ساعت بخوری و کنارش روزی ده تا لیوان  حتی بیشتر آب بخوری هندوانه هم عالیه در کنارش حتما برای دستشویی از دستمال پارچه ای استفاده کن دستمال کاغذی ابدا و نوار بهداشتی هم غیر مشبک و ضد حساسیت باشه که زود تعویض بشه چون پنبه داخل نوار هم باعث عفونت میشه اینا رو مو به مو رعایت کنی انشاالله خوب میشی 

عزیزم دوست همسرم متخصص کلیه و مجاری ادراره ازش پرسید  گفت بهترین درمان عفونت ادرار اینه  ...

تشت آب و بتادین یه روز روز بعد آب و جوش شیرین هم برای ضد عفونی کردن عالیه ولی باید تشت تمیز باشه و اب جوشیده و سرد شده یکم ولرم باشه بهتره دو قاشق کافیه بنظرم من اینکارا رو انجام دادم خودم

عزیزم دوست همسرم متخصص کلیه و مجاری ادراره ازش پرسید  گفت بهترین درمان عفونت ادرار اینه  ...

ممنون عزیزم واقعا زحمت کشیدی ولی این قرص انتی بیوتیکو خوردم خوب نشدم ینی دوباره با فنازوپیریدین بخورم؟

برام صلوات میفرستین