2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اون بخاطر همون تنبلی شب ب شب قشنگ روغن سیاهدانه اصل بخر ازعطاری حساااابی روی تخمدان رحم دور ناف ماساژ بده چون تنبلی داری دوسه شب دردمیکنه اما جواب میده خیلی خیلی برای تنبلی و دردخوبه.

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
سلام ببخشید تخمدان کجا میشه که درد میگیره؟ از کجا میدونی فقط مربوط به تخمدان هست

سلام عزیزم من نزدیک دوماهع عفونت داشتم بعدش سونو دادم دیدم تنبلی هم دارم نزدیک دوهفته قرص می‌خوردم دیدم حالت تهوع دارم همش بهم ضد تهوع داد دوزشو بیشتر کرد دیدم حالت تهوعم بیشتر شده نمیتونم بخورم دمنوش گیاهی می‌خوردم عفونت درد فرق می‌کنه مطمئنم چون همه جا درد میگیره الان نزدیک دو هفته سمت راست ۴انگشت بذار پیش ناف سمت راستش درد می‌کنه 

سلام ببخشید تخمدان کجا میشه که درد میگیره؟ از کجا میدونی فقط مربوط به تخمدان هست

ببین تقریبا کشاله پاتو پیدا کن بیا بالا رو شکم همونجا میشه تخمدان ها صاف بخواب پاهاتو صاف کن بعد کشاله رانتو دست بکش بیا به طرف شکم زیر شکم اونجا تخمدانخاست  

دخترم تمام زندگیم 
خیلی خندیدم  ولی اره زیر شکم طرف پهلو تیر میکشه دو طرف منم کیست داشتم طرف چپم تیر بدی میکشید&n ...

یعنی من کیست دارم؟ای خدا همینو کم داشتم یعنی تنبلی نیست؟چیکار کردی خوب شدی؟

عزیزم اون بخاطر همون تنبلی شب ب شب قشنگ روغن سیاهدانه اصل بخر ازعطاری حساااابی روی تخمدان رحم دور نا ...

میزنم الان چند شبه ولی هیچ فرقی نمیکنه دیشب چنان درد گرفت نفسم بند اومد

بچه هااگه تواقدام باشی وتنبلی هم داشتی باشی وازموعدتتم بگذره ودرد هردو تخمدان داشته باشی ولی نه شدید ...

دیشب خیلی بد درد گرفت😢یلحظه نفسم بند اومد نه هر دو درد نمیگیره بعضی وقتا چپه بعضی وقتا راسته

بچه هااگه تواقدام باشی وتنبلی هم داشتی باشی وازموعدتتم بگذره ودرد هردو تخمدان داشته باشی ولی نه شدید ...

باردار که نه اقدام نداشتم دیروز بی بی چک زدم واسه اینکه خیالم راحت شده منفی بود