2777
2789
عنوان

کی پسرش رو تو سن 2 سالگی از پوشک گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 29 بازدید | 34 پست
اولین گان روزی هست که خودت حوصله داشته باشی مامان جان بعد باید با خودت ببری دستشویی ببینه که جیش و پی پی ترس نداره
ارزو دارم زندگی همه سرشار از عشق باشد و سلامتی و امضای خدا پای تمام ارزوهایتان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که پسرم الان دو سالش هست هم از پوشک گرفتم هم از شیشه شیر واقعا راحت شدم شبا خیلی خوب میخوابه و وزنش توی این یک ماهی که بهش شیر خشک ندادم و مرتب غذا میخوره از ١٣ کیلو شده ١٣/٨٠٠
اولین گام اینه که هر 20 دقیقه یه بار خودت ببریش دسشویی؛ چون کوچیکه کنترلشو نداره؛ بعضی مامانا یا تنبلی میکنن یا اینکه یادشون میره؛ بچه رو نمیبرن دسشویی؛ اونوقت میگن بچه همکاری نمیکنه. خب مامان باید اوایل خودش بچه رو مداااام ببره دسشویی.
من دو روزه باز گذاشتمش ولی فقط خودم میبرمش سر تایم مشخص،اون اصلا نمیگه.پسر من حرف هنوز نمیزنه البته
یه پسر دارم ،خدا هم بهم لطف رحمت خودش رو داد و یه پسر قندعسل دیگه هم نصیبم کرد❤ خدایا شکرت.برا سلامتی بچه هام صلواتی بفرستید لطفا
شب رو چیکار کنم؟زمانش طولانیه مطمینم جیش میکنه،مثلا دیشب تا صبح پوشک بود کلی جیش کرده بود
یه پسر دارم ،خدا هم بهم لطف رحمت خودش رو داد و یه پسر قندعسل دیگه هم نصیبم کرد❤ خدایا شکرت.برا سلامتی بچه هام صلواتی بفرستید لطفا
مامان مهیار جان شما چطوری از پوشک گرفتی
نه این جیش های صبح هست، شبا پسر من ٣ مرتبه ٦ درجه شیر میخورد همش نگران بودم که خودش رو خیس میکنه ولی بازش گذاشتم نکرد
اشکال نداره امتحانی ی شب پوشکش نکن زیر پاشم چیزی پهن کن که اگه جیش کرد تشک خیس نشه ولی مطمن باش وقتی باز بذاریش جیش نمکنه دختر منم توی پوشکش اینقدر جیش میکرد که صبح وقتی بازش میکردم انگار چند کیلو جیش کرده بود ولی شب هایی که آزاد بود اصلا کاری نمیکرد
یعنی شب بیدار نشم جیش بگیرم؟