2777
2789
؟
یه پسر دارم ،خدا هم بهم لطف رحمت خودش رو داد و یه پسر قندعسل دیگه هم نصیبم کرد❤ خدایا شکرت.برا سلامتی بچه هام صلواتی بفرستید لطفا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه مامانای عزیز تجربتونو بهم بگید
یه پسر دارم ،خدا هم بهم لطف رحمت خودش رو داد و یه پسر قندعسل دیگه هم نصیبم کرد❤ خدایا شکرت.برا سلامتی بچه هام صلواتی بفرستید لطفا
من خودم حواسم بود سر ساعت مشخص میبردم دستشویی. وقت پی پیش رو هم میدونستم میبردمش. دستشویی که میکرد بهش جایزه برچسب میدادم میچسبوند به دیوار. و بهترین و کارسازترین تجربه اینه که اگر تصمیم گرفتی پوشک نکنی دیگه نباید بکنی. شل کن سفت کن دربیاری کارت طول میکشه. باید دو هفته بشینی خونه تا قشنگ یاد بگیره. من به هیچ عنوان پوشک نکردم بعضی ها رو دیدم که مهمونی میرن یا شب بچه رو پوشک میکنن و الان دو سه ماهه که درگیرن. بچه رو گیج کردن .
من هم پسرم ٢٢ ماهه بود ، سه روز کامل وقتی از خواب بیدار میشد میبردمش رو قصری مینشست و جیش میکرد، و در طول روز هم اصلا شلوار و شورت بهش نپوشوندم و بهش میگفتم که باید اینجا کارت رو انجام بدی، اگه جیش کردی بهت شکلات میدم اون هم ٥ دقیقه ای یکبار به خاطر شکلات به زور هم شده جیش میکرد حتی یک قطره😅😅 ولی اگه نکرد نیم ساعتی یکبار خودت ببر دستشویی
ارزو دارم زندگی همه سرشار از عشق باشد و سلامتی و امضای خدا پای تمام ارزوهایتان
من هم اصلا از این شورت اموزشی ها پاش نکردم چون عین پوشک هست و فقط واسه گول زدن خودمونه، اوایل واسه خواب و بیرون رفتن پوشکش میکردم ولی بعد از یک هفته دیگه کامل باد گرفت، الان هم میگه جیش داری بدو بدو😂😂
ارزو دارم زندگی همه سرشار از عشق باشد و سلامتی و امضای خدا پای تمام ارزوهایتان
وقتی میخوای بچه رو از پوشک بگیری باید یه مدت از تمیزی فرشا دل بکنی؛ به هییییییچ وجه بخاطر خیس کردن شلوارش دعواش نکن یا حتی با عصبانیت باهاش حرف نزن که زده میشه. اوایل هر 20 دقیقه یه بار خودت ببرش دسشویی؛ کامل شلوارشو دربیار که راحت باشه؛ اگه تو جیش کردن مقاومت کرد یه ذره آب بریز اونجاش؛ یا فوتش کن؛ یا مثانشو آروم قلقلک بده؛ اینا کارای من درآوردی خودمه بگو اگه جیش کنی شیلنگو بهت میدم آب بازی کنی؛ اگه جیش نکرد بازم شیلنگو بده دستش. خلاصه باید صبووووور باشی
مامی کسری جون همون شب اول پوشک نکردی؟
یکم همت و حوصله میخواد. و اینکه اگر بچه شلوارشو کثیف کرد اصلا دعواش نکنی فقط بهش بگی که عزیزم ، مامانم برای جیش باید بری دستشویی. من و همسرم خودمونم میخواستیم بریم دستشویی ببخشید بدو بدو میرفتیم که وای جیش دارم که پسرم ببینه یاد بگیره.