2777
2789
عنوان

ایا در اتوبوس یا مترو دیدن فیلم بدون هنذفری درست است؟

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 66 پست
ببین شلوغم باشه صدا کلیپ یا فیلم جور دیگه رومخه

🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️هر جور راحتی! 

واقعا به من ربطی نداره کی چیکار میکنه تا وقتی آسیب و ضرر و آزاری به من و بقیه نرسه.بارها شده توی مترو و اتوبوس آدما فیلم نگاه کردن آهنگ گوش دادن من واقعا اذیت نمیشم اگه صدای خیلی بلند نباشه.حتی آهنگ باشه فیض میبرم😂.و شایدم خوابم ببره! 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
خب ببینه جرم نکرده که😅، صداش کم باشه که فقط خودش بفهمه، اگه نیست تذکر بدید.  صدای گوشی و آهنگ ...

ب نظرت اگه صداش کم بود الان منکه سه ردیف جلوترم میشنیدم؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در هر صورت خیر یه بار سوار مترو بودم یه پسره با صدای بلنددددد داشت تیکتاک میدید شوهرم گفت لااقل هند ...

والا الان جوری شده حرف حق ب مردم بزنی بدتر ناراحت میشن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
جاهای عمومی اسمش روشه عمومی ، اگه میخواین اذیت نشین با اسنپ اینور اونور برید

تو اتوبوس ب نظرم درس نباشه با فیلم دیدن بدون هنذفری بقیه رو ازار بدیم

نه حتی تو اتوبوس و تاکسی و مترو به نظرم درست نیست با صدای بلند حرف بزنی 

چه برسه فیلم بدون هدست 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

با سلام خیر 😂😂 واقعاااا خیلییی رو مخهه 🙃

ی دونفرم گفتن طوری نیس که طبق امار کلی نتیجه میگیریم طوری هست🤣

بی فرهنگیه. خصوصا اونایی که میان تو طبیعت مثلاً پیک نیک بعد آهنگ میذارن با صدای بلند. خب نکبت ما اومدیم طبیعت ریلکس کنیم نه این که آهنگای مزخرف شمارو گوش کنیم. بی فرهنگا

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

دیدن فیلم یه عمله ولی وقتی در مکانی که دیگران حضور دارن این عمل انجام بشه میشه کنش اجتماعی و در اینصورت پای حقوق افراد درمیونه و اینجوریه که دیدن فیلم با صدای بلند اشتباهه

آدم بزرگ اگر اینکارو بکنه‌نهایت بی فرهنگیه. ولی گاهی بچه بهانه میگیره مادر براش فیلم‌میزاره تا ساکت بشه. که البته همونم باید صداشو کم بزاره تا کسی اذیت نشه ولی خب شما هم اگه اذیت میشین محترمانه به مادرش تذکر بدین حتما گو میدن یا بچه اگر بزرگه به بچه بگین خاله جون من سرم درد میکنه میشه صدای گوشی رو کم‌ کنی. 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
تو اتوبوس ب نظرم درس نباشه با فیلم دیدن بدون هنذفری بقیه رو ازار بدیم

مگه اتوبوس اختصاصی‌ گرفتین ، بعدم میتونی بهش بگی یه ذره صداشو کم کنه حداقل 

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼