2777
2789
عنوان

ایا در اتوبوس یا مترو دیدن فیلم بدون هنذفری درست است؟

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 66 پست

اگه صدای خیلی کم باشه ایرادی نداره که کسی اذیت نشه اما اگه آزار برسونه نه، درست نیست. گاهی اتوبوس شلوغه و پر از سر و صدا هست خب یه صدای گوشی هم بیاد چیزی نمیشه. 

ولی گاهی فضا آره و هیچکس جیکش در نمیاد، اینجور وقتی یه دفعه صدای گوشی بلند بشه... 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه حتی حرف زدن با موبایل هم درست نیست صحبت کردن بلند بلند درست نیست

گوشی داده پسرش بزرگم هست داره فیلم میبینه.خو من الان عصابم حورد میشه ینی چ پ هنذفری و ایرپاد براچی ساختن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

نه خودخواهیه

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 
اگه صدای خیلی کم باشه ایرادی نداره که کسی اذیت نشه اما اگه آزار برسونه نه، درست نیست. گاهی اتوبوس شل ...

فک کن تو اتوبوس صدا موتور هست گرمه بی حوصله ای اون وسط یکیم فیلم یبینه😐

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
واای خدا چقد رو مخه  اوففففففف

دلم میخواد برم گوشیشو بزنم توسره مامانش😒

ما مردمی هستیم که ادعای شعور و فرهنگمون فقط برای بقیه است هی میگیم وای بچه نزایید ظلمه وای محیط زیست وای فلان وای احترام به حقوق دیگران ولی نوبت خودمون میرسه یه هندزفری نمیذاریم گوشمون صدای گوشیمون بقیه رو آزار نده 😂😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

من بیرون برم یا هندزفری میذارم یا صدای فیلم رو قطع میکنم و فقط زیرنویس میخونم. 

اگه خیلی شلوغ باشه که صدای گوشی جلب توجه نکنه در حدی که خودم یه چیزایی بشنوم صداش رو میبرم بالا مثلا سه چهار درجه... 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
فک کردم گرامر جمله رو میگی

اها

بخشش لازم نیست اعدامش کنید

■میگفت تو زندان وقتی میخوان بگن  فلانی خیلی خوبه    میگن میشه باهاش ابد کشید...                                                                 با یکی وارد رابطه بشید                                                          که مطمئن باشد "میشه باهاش ابد کشید"