2777
2789
سلام مامانهای حال و آینده عزیز. دختر من از اول یه مقدار لجباز بود حالا جدیدا خیلی بدتر شده و همش هم جیغ می کشه... خیلی بد غلقی می کنه و هر چی هم می بینه مخصوصا کنترل تلوزیون جیغ می زنه و می گه بدین به من
بد غذا شده و وقتی هم می خوام بهش غذا به زور بدم یه ساعت جیغ می زنه.... پوشکش رو اون چهاردست و پا می ره و نق می زنه منم در همون حال عوضش می کنم
خیلی عصبی شدم نمی دونم دیگه چیکار کنم کمکم کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

Bacheh 9 mahe midoone lajbazi chiye akheeeee????????

Pesaram yek saleshe,tamame in kararo dare

Manam be jaye inke asabi besham ba eshghe

Tamammmmm be karash negah mikonam

Va lezzat mibaram

Chon midoonam in lahazat dige bar nemigarde

Vase hamin Saay mikonam ba eshghe tamam

Az pesaram va bachegish lezzat bebarammmm
خیلی بهش ور نمیری؟؟ بهش گیر نمیدی محدودش نمیکنی؟؟؟ وسایل بی خطر آشپزخونه مثل سطل ماست ظرف بسنتی با درش ملاقه پلاستیکی و پیمانه و آبکش بزار جلوش بازی کنه یکم آروم بشه.. ریموتو مامان از جلو چشمم بردار من بچم میبینم میخوام بدونم چیه نمیزاری منم جیغ میزنم آخه من هیچی نمیدونم دههههههه
آره خوب من حساسم دیگران هم هی گیر می دن وای چرا جیغ زد چرا اینجوری کرد... چرا نمی خوابه .... خلاصه از این چیزا

حالا لطفا بگین چجوری اعصابم رو قوی کنم و شما چجوری این کارای بچتون رو همش تحمل می کنید؟؟؟؟
از من بدتر نبودی انا جون
خانواده مادر شوهر کلی حساس
دختر منم جیغ جیغو
کتک زن
گاز بگیر
الان 2 ساله هست ماشاله خانمی شده واسه خودش
در دست قلم دارم از قلب بیان دارم از نزدیک نمی بینم از دور سلام دارم.

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی ! چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی ! پیله ات را بگشا ، تو به اندازه یک دنیایی
2810