2777
2789
عنوان

کالسکه مسافرتی

| مشاهده متن کامل بحث + 9823 بازدید | 36 پست
اینو بده شوهرت بخره لااقل خیلی ببخشید کلی میگم اما واقعا مسخرس که بچه رو شما و شوهرت میخواین خرجشو ...

اره میدونم ولی خب مامانم خودش میخواد که بخره چون همه فامیلشون همین کارو کردن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اطرافیانت نداری کسیو که ایرانی داشته باشه؟ بگیر امتحان کن  من راضی ام سبک و جم و جوره

عکس زیاد نگا کردم تو نت فقط میخوام بدونم این ایرانیا جلوشون اکثرا از این پایی شورتیا نداره بچه نمیفته؟

میشه مارک و مدلشو بگی ؟

بودجه ام به مایلر نمیرسید.وگرنه مسافرتی اون بهتره ولی خب گرون تره.ولی از اسکای لاو مسافرتی هم که خریدم راضیم خیلی.هم هرجا برم راحت میذارم تو صندوق ماشین.هم سبکه هم چرخاش عالین خیلی راحته راه بردنش.

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖
بودجه ام به مایلر نمیرسید.وگرنه مسافرتی اون بهتره ولی خب گرون تره.ولی از اسکای لاو مسافرتی هم که خری ...

اره منم مایلر شنیدم توی خارجیا قیمتش بهتره به نسبت و کاراییش خوبه. مایلر مدل الگانت میگه ۷۹۰۰ ، اسکای لاو حدودای ۶. الان هیچ مشکلی نداره اینی که گرفتی؟ زیاد استفاده میکنی ؟

اره منم مایلر شنیدم توی خارجیا قیمتش بهتره به نسبت و کاراییش خوبه. مایلر مدل الگانت میگه ۷۹۰۰ ، اسکا ...

اشتباه میکنی عزیزم.چون من که حدود یکسال قبل داشتم میخریدم مایلر ۱۱ تومن اینا بود که من اسکای لاو رو خریدم ۴و سیصد.البته مایلر مدلای مختلفی داره اگر درست یادم باشه مدل پریمیر بود فک کنم

چند وقته استفاده میکنید؟ میگی منم اسکای لاو بخرم ینی ؟

من که راضیم خیلی.باهم تا خونه مادرم خاله ام خواهرم هررررجا بگی میریم حتی مسافت یک ساعتی

میذارم تو صندوق میریم پارک

میریم بازار

غروبا میریم باهم دور میزنیم خیابون گردی

عصای دستمه.خیلی کاربردیه.از کوچولوتریاش تا الان که ۱۵ ماهشه.یه پتو با خودم میبردم زمستون.وقتی میخوابید حالت دراز کشیده میذاشتم پتو مینداختم روش رااااحت میخوابید.

اخه مامانم میخواد بخره هزینش سنگین میشه براش یعنی ایرانیش خوب نیس اصلا؟

ببین من یه چینی خریده بودم،سبک ،جمع و جور ،مقاوم،اصن یه وضعی،کریر هم روش نصب میشد برای نوزادی،نمیدونم حالا الان تو ایران پیدا میشه یا نه،مارکش این بود هائوهائوبائو

اگه منظورت از مسافرتی همون عصایی هست

که باید اینم در نظر بگیری عصایی حالت خوابیده نداره فقط نشسته هست بچه خوابش ببره نمیتونه دراز بکشه.اینجور که من اطرافم دیدم.

درسته بچه ها؟

پسر قشنگم تو فرشته ای بودی که نیومده رفتی🕊بچمو توی ۱۹هفته از دست دادم💔دعا کنین یکی دیگه خدا بهم بده