2777
2789
عنوان

کالسکه مسافرتی

9826 بازدید | 36 پست

سلام خانوما من کالسکه بنیتا خریدم ولی خیلی جاگیره وقتی جمعش میکنی خیلی بزرگه.

حالا میگم بفروشم از این کالسکه مسافرتیا بخرم.ولی تو دی جی کالا تو نظرات خوندم یکی گفته بود تعادل نداره و بچه از روش میفته.

منم میخوام  کالسکه مسافرتی مارک ایرانیشو بخرم چون خارجیش خیلی گرونه برام حالا موندم خوبه یا نه 

من مسافرتی خارجی خریدم جزو قیمت مناسب های خارجی بود.بی نهاااااااااااااااایت راضیم

پول جور کن خارجی بخر.ایرانی چیه همش چرت.خارجی کمک فنر و بدنه اش واقعا مستحکمه

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برای بچم ۲تا کالسکه خریدم یکی ادامکس که لهستانی و سفری اش هم دلیجان که ایرانی همونی که جدید اومده یک سال و نیم پیش خریدم خم شیکه هم سبکه هم قشنگ جمع میشه

دم شرکت دلیجان گرم

فقط یک مشکل داشت که خودم اون برطرف کردم 

و خیلی با این کالسکه اکی هستم یک سال و نیم پیش نزدیک ۲ خریدم الان نمیدونم چنده

تقریبا ۱۸ ماه پیش که دنبال کالسکه سفری بودم شرکت دلیجان از این کالسکه رونمایی کرد 

اصلا با خارجی مو هم نمیزنه و شیکه

من چون خیلی گشتم و خارجی و ایرانی کامل تحقیق کردم که این یکدفعه اومد تو بازار و شانسم واقعا خیلی هم خوب در اومد

منم یدونه کریر نو پسرم و یه تاب گهواره ای رو یک چهارم قیمت گذاشتم دیوار

چون پسرم بزرگ شده

انقدر نو هستن حیفم میاد بندازم دور

گفتم بفرشم پول دوچرخه پسرم جور بشه

دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..

مگه چی داری جا گیره؟

من یک گراکو اصل  دارم از کمر خم میشه مبله است و ۴ چرخ

یکی هم عصایی دارم سه چرخ.

تا کابین میبرم و اوکی هستن.

شما برای سفر و‌کابین میخوای

مادر ک   ی     ی   ر بگیر که چتری بسته میشه

💕

والا من دلیجان خریدم ۲تومن خیلی راضیم 

خارجی نخریدم چون بعدا به کارم نمیاد چرا الکی هزینه کنم

همینشم بچم یه دقه توش بند نمیشه

سفری که اصلا نخریدم

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

من تازه دیبا پلاس خریدم . عصاییه کامل جم میشه راضی ام مشکل خاصی نداشتم فقط یبار که کلی خرید از دستش اویز کرده بودیم تعادلش از دست داد وگرنه در حالت کلی اوکی عه 

خدایی سلطنت حق رینیرا بود   
اخه مامانم میخواد بخره هزینش سنگین میشه براش یعنی ایرانیش خوب نیس اصلا؟

اینو بده شوهرت بخره لااقل

خیلی ببخشید کلی میگم اما واقعا مسخرس که بچه رو شما و شوهرت میخواین خرجشو مامانت باید بده

کالسکه رو شوهرم خرید.چون وظیفش بود

ایرانی به لحاظ بدنه و قطعات به کار رفته مزخرفه.ولی خب حالا کار که میکنه.اینهمه آدم دیگه هم دارن میخرن.شما هم بخر به سلامتی انشاالله

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖
تقریبا ۱۸ ماه پیش که دنبال کالسکه سفری بودم شرکت دلیجان از این کالسکه رونمایی کرد  اصلا با خار ...

همون میگم ایرانیشو بگیرم حالا یه طوری میشه دیگه ایرانی مسافرتی الان ارزونترینش ۳۲۰۰ شده