2777
2789
عنوان

پسرم سنجش پیش دبستانی قبول نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 8568 بازدید | 80 پست
اگه سنجش دوم هم‌ قبول نشه چی میشه؟ سال دیگه میتونم دوباره ببرمش سنجش پیش؟

عزیزم کامنت من رو خوندی؟اون نتیجه ی سنجش یعنی منفی یعنی اوکیه،اگر مشکل داشت صدات میکردن بات صحبت میکردن که  ببری سنجش تخصصی،اگر چیزی بت نگفتن اوکیه،بالای ۷۰ اوکیه

عزیزم کامنت من رو خوندی؟اون نتیجه ی سنجش یعنی منفی یعنی اوکیه،اگر مشکل داشت صدات میکردن بات صحبت میک ...

توی سایت زده ارجاع تخصصی

یعنی باید دوباره سنجش بره

گرفتاری این دنیا از این است که نادان از کار خود اطمینان دارد و دانا از کار خود مطمئن نیست.♋️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی به ریاضی سوم مربوط نیس. فقط تو این تابستون ضرب رو باهاش کار کن. چون کتاب چهارم فصل ضرب و تقسیم‌ ...

این دخترمن اصلادل ودندش به درس نیستومخصوصاریاضی که متنفره ازش وفراری

توی کدوم سایت عزیزم؟همونی که برای سنجش نوبت گرفتیم؟کاربرگ سنجش نوشته؟

بله 

گرفتاری این دنیا از این است که نادان از کار خود اطمینان دارد و دانا از کار خود مطمئن نیست.♋️
یعنی موقعی که برده بودیش سنجش باهات صحبت نکردن که بگن باید بره سنجش تخصصی؟هیچی نگفتن اصلا؟

نه اصلا

حتی پرسیدم پس مشکلی نیست گفت نه مشکلی که نیست اما پسرت گناه داره خیلی کوچولویه

قربونش برم. نگران نباش بعدا خودش یاد میگیره بخونه. بذار از کودکیش لذت ببره. هر چند خودم مامان سخت گی ...

خدانکنه مهربون زنده باشی انشالله سایه ات روسربچه ات وشوهرتوباشه.اره خودش خوب میشه دلم‌نمیاداذیتش کنم

آخه برای بچه ی منم نوشته نتیجه ی سنجش منفی،ولی اونجا پرسیدم گفتن اوکیه،و توی سایت نگا کردم نوشته ثبت ...

نمره اش چقدر شد؟؟

حتی اینجا هم بازم تاپیک دیدم ک مادرا زدم ک نتیجه ی سنجش رو براشون زده منفی ولی مشکلی نبوده اصلا ،منفی یعنی قبوله،من اینو از مسئولش پرسیدم،ضمن اینکه اگه بچه ای مشکل داشته توی سنجش همونجا با خانوادش صحبت میکنن و برگه میدن ک ببره سنجش تخصصی

2810