2777
2789
عنوان

پسرم سنجش پیش دبستانی قبول نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 8584 بازدید | 80 پست

برا پیش دبستانی اجباری نیست ببری نباید میبردی اصلا نگران نباش مطمننا پسرت هول شده تاز سال بعدم اردیبهشت ببر تا قشنگ تو پیش دبستانی را بیوفته من دخترم امسال میره اول بردمش امتیازش ۱۱۴شد 

آره جدیدا برای ورودی پیش دبستانی گذاشتن پسر منم دوشنبه نوبت داره، اشکال نداره اصلا جای نگرانی نیست چ ...

خب اگه سنجش بعدی هم‌مشکل داشته باشه دیگه نمیتونم ثبت نامش کنم

گرفتاری این دنیا از این است که نادان از کار خود اطمینان دارد و دانا از کار خود مطمئن نیست.♋️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این سنجش ها به نظر زیاد به هوش ربط نداره، پرش هست، پرتاب توپ هست، لی لی رفتن ، پریدن و... سوال بی ربط هم زیاد داره

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  

زیر صد رد میشه و باید بره مدرسه استثنایی

اون 70 قبوله یعنی میتونه درس بخونه و به صور کلی اینطوره

زیر 70 عقب افتاده ذهنی

بین 70 تا 100 نیاز به آموزش بیشتر و رفتن به مدارس استثنایی

100 به بالا مدارس عادی 

از کجا آوردم تابستان سال 99 از طرف دانشگاه به عنوان کارورز تو سنجش بدو ورود کار کردم. 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
یه سری سوالا میپرسن شاید جواب نداده بعضیارو. ولی به نظرم چیز مسخره  ايه. چون بعضی بچه ها شاید ت ...

دقیقا اصلا اصولی نیست بیشتر اطلاعات عمومی پرسیدن من خودم کلا خیلی برا دخترم همه چیزو توضیح میدم  یعنی اطلاعات عمومی خیلی خوبی داره امتیازش ۱۱۴شد دوستش دختر باهوشی خودم باهاش برخورد داشتم امتیازش ۱۰۰شد من که قبول نداشتم

حالم‌ ازسیستم‌اموزشی ودرسای سختی که دارن‌بهم‌میخوره کلاس چهارم‌خیلی برای یه ابتدایی سخته

منم دخترم کلاس چهارم بود واقعا ریاضی شون در حد چهارم نبود.یا مثلا کتاب مطالعات قسمت تاریخش. 

2810