2777
2789

الان یه تاپیکی بود داشت تبلیغ کانال روبیکاش رو می‌کرد لوازم خونگی میفروخت

بعد دیدم کللل تاپیکاش اینجوریه بعد امضا هم نداشت

به خدا همین جوری گفتم توی امضات لینک کانالتو بذار که هر تاپیکی رفتی ببینن

که انقدر مجبور نشی تاپیک بزنی 

خدا شاهده همین

اومده با دعوا میگه هر کس میتونه هر روز شش تا تاپیک بزنه، از مادر شوهر تا باد معده شوهر شما میتونی خودت هر کدوم رو دوست داری بخونی الانم از تاپیک برووو

توروخدا من چیز بدی گفتم؟ 

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

روانی بوده

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از جایی ناراحت بوده رو شما خالیش کرد به دل نگیر

به خدا بعدش هم عذرخواهی کردم هچند حرفم بد نود ولی بازم حرف بارم کرد

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

نه تو نظرتو دادی اتفاقا اونجوری بیشتر کانالش دیده میشد و جای شیش تا  تایپک زدن که کسی نگاهم نمیکنه هزار تا تایپک میرفت و دیده میشد

باخما منیم یاشیما چوخلار گلیپ باشیما💔 حسادت رفیق از رقابت رقیب خطرناک تره،اگه از کامنت و نظرم خوشت نمیاد رد شو و دنبال بحث نباش چون جواب نمیدم و حوصله بحث ندارم،به اعتقاد هم دیگه احترام بزارید و اجازه توهین به هم دیگه نداشته باشید ،تو منو از نزدیک ندیدی و نمیدونی چجور آدمی هستم پس اجازه قضاوت کردن منو نداری 
وای روزانه واسه هممون پیش میاد همچین موردایی مخصوصا مجازی الان اونم فکر میکنه حق باهاشه چون احتمالا ...

آخه بعدش هم گفتم منظوری نداشتم واینا ولی باز دعوا داره

مشکل پیام دادن همینه که لحن معلوم نیست

ایشونم حرف شما رو با لحن توهین آمیز خونده که عصبانی شده

موقع پیام دادن سعی کنید از اموجی گل و قلب استفاده کنید که یه کم لحن رو نرم کنه، مخصوصا موقع راهنمایی کردن و نوشتن جملات امری...

به خدا بعدش هم عذرخواهی کردم هچند حرفم بد نود ولی بازم حرف بارم کرد

اشکال نداره عزیزم

وقتی نمیخواد به اشتباه رفتاریش پی ببره

دیگه هرچقدم باهاش حرف بزنی فایده نداره

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

منم برام پیش اومده  بیخیال باش مجازی مجازیه

منم یبار یکی عکس مهرانه مهین ترابی رو گذاشت گفتن چقد جوون مونده و به نسبت مادر من چقد سرحاله

منم گفتم قضاوت نکن شاید اونم حسرتایی داره که مادر تو نداره

صاحب تاپیک اوکی بود

بعد یه نفر دیگه پرید به من که تو ضد زنی و ... من مات موندم برام تاپیکم زد  ای حدا تاپیکاش دیدم پر عقده بود گفتم بذار هرچی میخواد بگه سبک بشه

کاش به پروندن و حمله به من آروم بشه

آخه بعدش هم گفتم منظوری نداشتم واینا ولی باز دعوا داره

اعصاب نداشته💔

ولی خب این شخصیت دوست داشتنی شمارو میرسونه که با اینکه پریده بهت ازش معذرت خواستی و سعی کردی توضیح بدی

بهش فکر نکن...