2777
2789

۱۰ هفته هستم. هیچ مشکلی ندارم فقط ی کیست دارم که دکترم گفت آروم بخواب و بلند شو و دولا راست خیلی نشو. درد و... تهوع و‌‌ندارم. به دکترم دسترسی ندارم. مسافرت پیش اومده با قطار برم تا مشهد. بنظرتون اشکالی نداره؟؟؟؟ ترخدا راهنمایی کنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا شماره دکتراتون نمبگیرید؟

من جلسه اول برا تشکیل پزونده رفتم خودش شمارشو داد

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

دکتر من باشه کلا می‌گه زن باردار مسافرت نره و ریسکشو قبول نمیکنه 

ولی من ۵ هفته بودم هماتوم هم داشتم همین عید زمینی رفتم کربلا دکترم گفت به هیچ وجه نرو خطرناکه ولی من از قبل بارداری کاروان ثبت نام کرده بودم سپردم به امام حسین که من بعد چند سال دارم میام پا بوست توروخدا منو شرمنده ی شوهرم و این بچه نکن خودت مراقبش باش 

رفتم و اومدم هماتومه هم خوب شد الحمدلله 

میشه شماره دکترتون بدید من ازش سوال کنم؟

این دکتر ویزیت آنلاین داره میتونی پیام بدی بهش 

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
دکتر من باشه کلا می‌گه زن باردار مسافرت نره و ریسکشو قبول نمیکنه  ولی من ۵ هفته بودم هماتوم هم ...

نگو که زمینی رفتی؟؟

من بهمن ماه زمینی رفتم باکاروان کربلا

پدر پدر جدم دراومد😂

نگو که زمینی رفتی؟؟ من بهمن ماه زمینی رفتم باکاروان کربلا پدر پدر جدم دراومد😂

دقیقا زمینی رفتم با یه بچه دوساله خودمم که حامله تازه مادرشوهرمم بود که از همه بدتر این بود دهنم که سرویس شد ولی خب خداروشکر رفتم زیارت و سالم برگشتیم 

دقیقا زمینی رفتم با یه بچه دوساله خودمم که حامله تازه مادرشوهرمم بود که از همه بدتر این بود دهنم که ...

خدایا

من که نه حامله بودم نه بچه دار واقعا دهنم سرویس شد

اتوبوسهای اون مسیر واقعااااا افتضاحن

کمر آدم خرد میشه

بعدم هتل و غذاهای افتضاح

مال شما رو نمیدونم ولی از ما شش تومن گرفتن نفری امکانات افتضاح بود مردیم و زنده شدیم

از حج و زیارت هم رفته بودیم

ولی خب از همون زیارت نی نی مو گرفتم🥲

خدایا من که نه حامله بودم نه بچه دار واقعا دهنم سرویس شد اتوبوسهای اون مسیر واقعااااا افتضاحن کمر ...

آره اتوبوسش تو عراق افتضاح بود 

غذاهاشونم بد نبود ولی خب خیلی خوبم نبود هتل هم درجه یک نبود ما نفری ۱۰ تومن دادیم تو عید گرون بود به اسم هتل درجه یک بردنمون یه هتل معمولی 

تازه اتوبوس برگشتمون از مرز به تهران بخاری نداشت و تو راه برف اومده بود تو ایلام و کرمانشاه قشنگ سرما خوردم با دخترم یعنی انقدر سرد بود و باد میومد تو این اتوبوس خراب شده انگار موتور سوار شده بودیم 

اومدیم تا یکماه مریض بودم دکتر می‌گفت امیکرون گرفتم خیلی افتضاح بود حالم اصلا جون نداشتم رو پام وایسم 

حالا خداروشکر که رفتیم و سالم برگشتیم زیارت با سختی قشنگه 

آره اتوبوسش تو عراق افتضاح بود  غذاهاشونم بد نبود ولی خب خیلی خوبم نبود هتل هم درجه یک نبود ما ...

دقیقا این بلا ها سر ما هم اومد

تازه علاوه بر اتو بوساش جاده هاشونم افتضاحه

مخصوصا اون روزی که میری سامرا کاظمین آدم خیلی اذیت میشه

من بدبخت که هیچ وقت پریود نمی‌شدم  اونجا پریود شدم دبگغ نتونستم برم داخل حرمها همش دم در تو حیاط میشستم 

به خاطر همین سرمای بدی هم خوردم

چون غذاشون بد بود غذا هم نمی‌خوردم دیگه مریضی از جونم درنمیومذ

هتل ها هم سیستم گرمایشی افتضاح بود ملافه ها لک خون داشت دیگه نگممم🤕

ولی نکته جالب سفر همون پریودم بود من تنبلی تخمدان داشتم اصلا درست حسابی پریود نمی‌شدم

اونجا  نذری برده بودم پخش کردم یهو پریود شدم تو حرم حضرت عباس

بعد اومدم دوماه پشت سر هم تخمک گذاری و پریود کاملا طبیعی و نرمال داشتم و ماه سوم  در کمال ناباوری بعد پنج سال نازایی به صورت طبیعی بارداری شدم

بچه های نی نی سایت اون موقع میگفتن شفاتو گرفتی باور نمی‌کردم🥺🥲

ببخشید دیگه زیاد حرف زدم😅