2777
2789
عنوان

نزدیک بود بچمو برق بگیره

245 بازدید | 12 پست

شوهرم داشت یخچالی که اتصالی داشت درست میکرد. منم مواظب بچه بودم یهو الکی بحث کرد و داد بیداد منم بچه فراموش کردم  حواسم رفت به شوهرم. بچم رفت سمت یخچال یه ثانیه مونده بود دست بزنه داد زدم شوهرم گرفتش کنار شوهرم بود منتها مشغول داد بود متوجه نشد 

بعدشم کلی داد زد چرا دادزدی من بچرو بگیرم کلی دعوا رات انداخت و بچه طفلکم هی دعواکرد

خدایا شکرت چیزی نشد. نمیدونم چکارکنم باش هرشب تا دعوا رذه نندازه نمیخابه. بدنم دیگ نمیکشه 

میشه ی صلوات مهمونم کنید که مشکلم حل بشه 

قلبم داره میترکه حس میکنم به ته خط رسیدم 

مهربونا دعای شما گیراست با ی مشکلی دوساله دست و پنجه دارم نرم میکنم دریغ از ذره ای آسودگی 

لایک کنید منم براتون بفرستم

تولد من تویی و پیش از تو یاد نمی آورم که وجود داشتم...✨💙🧿 متأهل و متعهد 👩‍❤️‍👨  یادتون باشه مشکلات تاریخ انقضا دارن همگی ی روز حل میشن 🙃😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه ی صلوات مهمونم کنید که مشکلم حل بشه  قلبم داره میترکه حس میکنم به ته خط رسیدم  مهرب ...

الهی خدا دلت شادکنه. میفهمم چی میگی گاهی ادم دیگ امیدش به دعای بقیس دیگ ته خستگیه. برامنم دعاکن 

نمیشه وقتی تعمییرات میکنه بالای سرش نباشی  یا آمد خونه باهاش زیاد هم کلام نشو

بالاسرش نبودم بچه رفت. خونه کوچیکه چهل متر. سعی میکنم ولی از هرچیزی بهانه درست میکنه هرچیزی

میشه ی صلوات مهمونم کنید که مشکلم حل بشه  قلبم داره میترکه حس میکنم به ته خط رسیدم  مهرب ...

عزیزم من مسافر مشهد پس فردا 

حتما اگر قابل باشم برات دعا میکنم و تو حرم برات نمازمیخونم

انشالا گره اززندگیت باز بشه

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
بالاسرش نبودم بچه رفت. خونه کوچیکه چهل متر. سعی میکنم ولی از هرچیزی بهانه درست میکنه هرچیزی

شاید مشکلی داره ،،مالی ،روحی ،فکری ....

وقتی با هم خوب هستید ،بهش با زبون خوش بگو 

شاید مشکلی داره ،،مالی ،روحی ،فکری .... وقتی با هم خوب هستید ،بهش با زبون خوش بگو 

از بچگیش عصبی بوده ژنتیکی مشکل داره و متاسفانه هرچی سنش بالاترمیره بدتر میشه کل خانوادش همینن

از بچگیش عصبی بوده ژنتیکی مشکل داره و متاسفانه هرچی سنش بالاترمیره بدتر میشه کل خانوادش همینن

میفهمم چی میگی ،خدا رو شکر بچه طوری نشده 

عزیزم من مسافر مشهد پس فردا  حتما اگر قابل باشم برات دعا میکنم و تو حرم برات نمازمیخونم انشال ...

اترین جون دعاکن منم بیماریم خوبشه. الهیی دعای شما گیرا باشه. الهی خدابه دلت همیشه ارامش بده