2777
2789
عنوان

کیا بچه دو ساله دارن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1158 بازدید | 105 پست
انقد بی حوصله س اذیت میکنه به هیچ کاری نمیرسم حتی ظرفام جمع میشه دوروز یبار میشورم باتنها چیزی که آر ...

الان جلوی اشتباهت رو بگیر

ظرفها جمع بشه ضررش کمتره

برای شادی روح مامانم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون همچنین بچه شما اگه میتونی خونه مادری کسی برو ، فقط حواسش رو پرت کنین و یدفعه بگیر ، هی بدی و ...

آخی🥺

من شهرغریبم کسیو ندترم و همسرم شغلش زوری نیس باهام بیاد تاخونه پدریم 

منم تنهادلم تنگ میشه فکرم میمونه پیش ابوغذای همسرم از دماغم میریره برم هم

براهمین باید تنهاخودم ی کاریش کنم دیگه💔

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙
آها گفتم شاید بخاطره اینه حرف نمیزنه. باید تواین سن لااقل بابا مامان میگفت

لطفا لطفا لطفا همین الان تاثیر تماشای تلویزیون رو در تکلم کودک سرچ کن و در موردش بخون

چشم عزیزم 🌹 یه دنیا ممنون 

فدات

میدونم خیلی سخته که خودت سرگرمش کنی ولی بهت قول میدم اگر این کار رو کنی خیلی زودتر از چیزی که فکر کنی صحبت میکنه

کمتر نه  کلا روزی یکساعت دو سه روز اول هی ببرش بیرون بعدش عادت میکنه

مشکلات یکی دوتا نیستن والا. انقد بیرون نبردمش خجالتی شده آدما رو میبینه میترسه سرش میبره زیر شالم بیرون نمیاره تا برگردیم خونه 

وای دغدغه منه تاپیکت دخترم دوسالشه خیاییییی اخلاقش تغییر کرده خیلی بداخلاق شده همه بچه هارو میزنه ...

زیاد میبریش بیرون؟ 

میزاری با بچه های تو خیابون یا کوچه بازی کنه؟ 

😍تا ابد دوستت دارم 😍                      دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام  😼.                                           ینی من خرم اگه دیگه بیام تو  تاپیک های سیاسی 😒😒😒.                  اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن          والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃    
مشکلات یکی دوتا نیستن والا. انقد بیرون نبردمش خجالتی شده آدما رو میبینه میترسه سرش میبره زیر شالم بی ...

شما باید بچتو روزی نیم ساعتم اگر شده ببری پارک