2777
2789
عنوان

کیا بچه دو ساله دارن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1158 بازدید | 105 پست

پسر من کوچیک ک بود خیلییی گریه میکرد و لجبازییی واقعا اذیت شدم اما الان ۲سالو نیمه خیلییی خوب شده خداروشکر.

اجتماعیه . بازی میکنه با داداشش . کاراشم تاحدی انجام میده .

فقططط صبر و حوصله و بازی . بچه رو با بازی بزرگ کنید . 

حوصله بخرج بده شعر بخون سوره قران بخون براش . یه کاری انجام میده اگه خوبه تشویقش کن اگه نه بی توجه باش .

الان هوا خوبه هفته ای یکی دوبار ببرش پارک بازی کنه انرژیش تخلیه شه. 

لجبازی می‌کنه به کارش بی توجه باش انگار نمیبینی یا نمیشنوی زود واکنش نشون نده .

تو خونه قران بخون باصدای یه ذره بلند ک بچه بشنوه یا اذان بگو خیلی خوبه خیلییی . 

من یه بچه ی کاملا اخمو و لجباز رو همینجوری ارومش کردم الان هرکی میبینی میگه این همون پسر گریندوکه س 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخی ماشاله بهش دختر من شیشه میخوره . پسرم شیر خودمو میخورد خیلی سخته گرفتنش😞

فدات عزیزم حدا بچه هاتو حفظ کنه

اره خودم خیلی اذیت میشم قدرت مکشش چن برابرشده و ازضعف حالت تهوع میگیرم نصف شب

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙

من خودم ندارم ولى مهمون ك مياد بچه داره بله همش يا نق ميزنن يا خرابكارى ميكنن خلاصه ارامشتو بهم ميزنن 

يبار رفتم از تو اشپزخونه چاى بيارم از دور ديدم خونم رفته رو هوا😂 دقت كردم ديدم بچه ها ٥دقيقه هم ساكت نميشينن يجا

واقعا موندم توخونه چجورى سرميكنن با بچه دارى من تو ٤ ٥ ساعت ديوونه شدم🥹

جدی؟ باید بگه ها. بهداشت گفتی؟

نه بهداشت نبردم. فقط واکسن ۱۸ ماهگی زد گفتن عیب نداره تا دوسالگی حرف نزد نگران کنندس. الان ۲۳ ماهشه حتی آب بلد نیست بگه هیچی. خیلی نگرانم

پسرمنم دوسالو دوماهشه کامل حرف میزنه  دیروز بابام بااون یکی ماشینش بود ب بابام میگف باباجون م ...

پسر من سگ میبینه اداشون در میاره دست تکون میده براش حالا من میگم بهش ساکت شو چیزی نگوی بده

پسر منم وابسته شیر بود صبر زرد از عظاری گرفتم مالیدم ب سینه و چند تا دعا بود تو نت خوندم راحت رف

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

نه بهداشت نبردم. فقط واکسن ۱۸ ماهگی زد گفتن عیب نداره تا دوسالگی حرف نزد نگران کنندس. الان ۲۳ ماهشه ...

تلویزیون میبینه؟ با موبایل بازی میکنه؟

برای شادی روح مامانم یه صلوات میفرستین؟ممنونم
پسر من سگ میبینه اداشون در میاره دست تکون میده براش حالا من میگم بهش ساکت شو چیزی نگوی بده پسر منم ...

😂😂😂این بچه هاباکاراشون ابرونمیزارن ک

چ دعایی بزنم تونت؟

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙
فدات عزیزم حدا بچه هاتو حفظ کنه اره خودم خیلی اذیت میشم قدرت مکشش چن برابرشده و ازضعف حالت تهوع میگ ...

ممنون همچنین بچه شما

اگه میتونی خونه مادری کسی برو ، فقط حواسش رو پرت کنین

و یدفعه بگیر ، هی بدی و ندی، خیلی سخت میشه

سینه ات هم چسب برق ی چیزی بزن کثیف دیده بشه.رغبت نکنه بخوره

ابمیوه و اینا هم زیاد بده عطش نداشته باشه

خدا کمکت کنه. من خودم خیلی سختم بود. دلم براش تنگ میشد. وقتی خواب بود سرش رو میچسبوندم سینه ام. گریه ام میگرفت

کومار 🖤
موبایل نه ولی تلویزیون خیلی میبینه اونم شبکه جم کید بیشترش برنامه کودک زبان انگلیسیه ممکن مال این با ...

صددرصد

در طول روز کلا یه ساعت روشن کن اونم فارسی بقیه روز رو باهاش حرف بزن

برای شادی روح مامانم یه صلوات میفرستین؟ممنونم
صددرصد در طول روز کلا یه ساعت روشن کن اونم فارسی بقیه روز رو باهاش حرف بزن

انقد بی حوصله س اذیت میکنه به هیچ کاری نمیرسم حتی ظرفام جمع میشه دوروز یبار میشورم باتنها چیزی که آروم میشه برنامه کودکه. منم به کارام میرسم. میدونم خیلی اشتباه کردم