2777
2789
عنوان

کیا بچه دو ساله دارن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1158 بازدید | 105 پست
عزیزم تقریبا چن ماهی میشه نبردمش قدو وزن ولی نرماله. نه تپله نه لاغر

خداروشکر

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

بزا خدمتت عارض شم گریه ها و نق زدنای سال های اینده در مقابل گریه های الانش مثل دریا در مقابل قطرس خو ...

😧

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دارم

نه خداروشکر از بدو تولد آروم بود

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂

دختر من ۳سالشه دیشب اولین دعوای رسمیمون رو کردیم   کلی اسباب بازی ریخته بود تو خونه گفتم بیا جمعشون کن میگه من نمیتونم تو جمع کن منم عصبانی شدم گفتم یعنی چی که نمیتونی  فقط همینو گفتم  گریش گرفت رفت بغل باباش منم باهاشون قهر کردم

همه ی مادرا این مشکلاتو دارن هر وقت اذیت میشی فقط ب کسایی فکر کن که حاضرن هر چی دارن بدن فقط یه بچه ...

خودم تا د3 سال پیش همین بودم 

ناباروری سقط مکرر زایمان زودرس از مشکلاتم بود 

اینو با نذر و نیاز از امام رضا گرفتم

خداروشکر

ممنون عزیزم.خدا همه بچه هارو خفظ کنه

دختر من خیلییییی شلوغه. رو کابینت میره. خودش میاد پایین

وسیله های کابینت رو میریزه. رژم رو هر جا قایم میکنم پیدا میکنه میماله همههههه جا

همین الان رفته رو دسته مبل

کومار 🖤

دختر من ۲ سال و ۲ماهشه،هنوز موفق نشدم از پوشک و شیشه بگیرم،،خیلی نگرانم ک نتونم از شیشه جداش کنم،بهش وابسته هست،هنوز شبا بخاطرش گریه میکنه،بچه های شما هم اینطورن؟

ممنون عزیزم.خدا همه بچه هارو خفظ کنه دختر من خیلییییی شلوغه. رو کابینت میره. خودش میاد پایین وسیله ...

دختر منم همینه فقط روکابینت نمیره فعلا الحمدالله  

ایشونم همش دستش تو کیف ارایش منه عاشق رژو سایه چشم 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

بچه هاتون در چه حد حرف میزنن عزیزان؟ دختر من فقط بابا و ددر و گاگا و عزیز اینا میگه

بابا 

مامان

دادا

آب

بیا

و در جواب ببعی میگه بععععععع

هاپو میگه هاپ

جوجو میگه جیک جیک

دیگه هر کاری کردم بقیه حیوانات رو نگفته 😁😁😁😁

ممنون عزیزم.خدا همه بچه هارو خفظ کنه دختر من خیلییییی شلوغه. رو کابینت میره. خودش میاد پایین وسیله ...

وای دختر منم مدام روی کابینت و این کارها رو میکنه،امروز یه لیتر مایع لباسشویی رو ریخت روی قالی

پسره من لاغردقیق چند یالشه قدش چنده

شنبه دوسالش شد 

قد نمیدونم ولی وزن 13 و نیم چون رو ترازو واینمیسه نمیشه دقیق بگم 13 یا بالاتر

غذاش خوبه اره؟

بدک نیست 

صبحانه میخوره 

ناهار بد میخوره 

عصرونه میخوره

شام بد میخوره 

میان وعده میخوره میوه 

دختر من ۲ سال و ۲ماهشه،هنوز موفق نشدم از پوشک و شیشه بگیرم،،خیلی نگرانم ک نتونم از شیشه جداش کنم،بهش ...

شیشه نه ولی پوشکه دوسالشه

من شیشه خیلی ندادم یه وقتی شیشه میدم اونم آبمیوه آب 

بیشتر با لیوان چیزی مینوشه