2777
2789
عنوان

کیا بچه دو ساله دارن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1158 بازدید | 105 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من بیش از حد نق نقوعه احساس میکنم پیش فعاله چون تست گرفتم همه علائمشو داره اصلا اروم وقرار نداره همش بی تابی وبیقراری میکنه شباهم تاصبح خواب نداره یکله گریه میکنه تو این دوسال به اندازه ۱۰ سال پیرشدم عکسای دوسال پیشمو میبینم با عکس الان انگار  ۸ سال گذشته درحالی که همش دوساله

بچه هاتون در چه حد حرف میزنن عزیزان؟ دختر من فقط بابا و ددر و گاگا و عزیز اینا میگه

دخترم کامل صحبت می‌کنه برعکس خواهرش که دیر حرف زد

دخترم ۲۱ ماهشه 

خواهرش دوسال و نیم بود تازه جمله کوتاه می‌گفت 

به دنبال وارستگی 
بچه هاتون در چه حد حرف میزنن عزیزان؟ دختر من فقط بابا و ددر و گاگا و عزیز اینا میگه

دختر من دوسالش ک گذشت تازه ب باباماما افتاد 

الان دوسالو دوماهشه

حدودا 15 تا کلمه میگه جمله هم اصلا نمیگه

قدو وزن بچتون چقدره جسارت نباشه البته

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

اوووف اره هی میگه غذا غذا غذا میارم لب نمیزنه دوباره میگه یا کارهای دیگه ولی خب جیگر گوشه منه انشالا ...

خداحفظش کنه جگر گوشتو😍😍😍😍

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

خداحفظش کنه جگر گوشتو😍😍😍😍

ممنون عزیزم

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻
دختر من بیش از حد نق نقوعه احساس میکنم پیش فعاله چون تست گرفتم همه علائمشو داره اصلا اروم وقرار ندار ...

آخ منم خیلیی فرق کردم

بچه های من ۸ و ۲ ساله ان. یکی اینکه غذا کم میخورن اذیت میشم. یکی هم اینکه خونه رو بهم میریزن

یعنی دیوونه شدم از دستشون .خونه رو تمیز میکنم کلا نیم ساعت نمیکشه ریخت و پاش میکنن

کومار 🖤
آخ منم خیلیی فرق کردم بچه های من ۸ و ۲ ساله ان. یکی اینکه غذا کم میخورن اذیت میشم. یکی هم اینکه خون ...

قدو وزن بچه دوسالتون چقدره عزیزم؟

دختر من قد89وزن یازده لاغره متاسفانه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``