2777
2789
عنوان

کیا بچه دو ساله دارن بیاین

1158 بازدید | 105 پست

بچه های شما هم گریه میکنن یسره نق میزنن 

امشب از خدا خواستم فقط صبرم بده 😤😤😤😤

انشاله سالم باشه😊

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره از یک سالگی تا الان که تقریبا سه سالشه ادامه داره

من که یه مدت اونقدر سردرد میشدم که دکتر مغز و اعصاب رفتم دارو خوردم تا یکم آرامش بگیرم

الان برام عادی شده دیگه

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭

اره بابا،بعضی وقتها خودمو میزنم از ذستش

قلبم درد میگیرهتازگیا انقدر حرصم میده

دوست عزیز هر کسی نظری داره و نظره هر کسی محترمه، اگه باب میل و سلیقه شما نیست، نیازی نیست که نظرتون رو با عصبانیت به بقیه تحمیل کنید، نظر خودتون رو بدید و به اسم مخالفت با نظر دیگران به کسی توهین نکنیدبا تشکر  

ن

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

وای دغدغه منه تاپیکت دخترم دوسالشه

خیاییییی اخلاقش تغییر کرده خیلی بداخلاق شده

همه بچه هارو میزنه

همشتوخونه نق مبزنه اصلا میگه خونه نمونیم لوس میشه

همش در حال غر زدنه 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

اره.وقتی دو سالش بود یه سره بود .منم روانی درجه یک بودم.

العان ۸ ماه از دوسالگیش گذشته خیلی بهتر شده بازی حالیش میشه گاهی یه گوشه برای خودش با ماشیناش مشغول میشه اما هنوز لجبازه شروع کنه دیگه تمامی نداره

اوووف اره هی میگه غذا غذا غذا میارم لب نمیزنه دوباره میگه یا کارهای دیگه ولی خب جیگر گوشه منه انشالا ک سالم باشه تموم دلخوشیمه...

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻

من دارم

یک سره جیغ فرابنفش

البتهدچون هنوز زبون باز نکرده

مثلا امروز نمیخواست تو کالسکه بشینه و جیغ های فرابنفش

دوست داشت پیاده روی کنه و نمیتونست حرفش بزنه

دیگه باید صبور بود چون اگر ما پرخاشگری کنیم بچه ها رو عصبی و پرخاشگر میکنیم

خدا کمکمون کنه