2777
2789
عنوان

دیگه باهام حرف نمیزنن🥺☹

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه چند بار تاحالا پول ازشون گرفتم برا کاری..بعد ادامه ندادم گند زدم💔

اشکال نداره. خانواده جونه آدمه. کاش یه نفر بود تا تمام پولامو میریختم به پاش و گند میزد ولی هنوز باهم میخندیدیم. مطمئنم اونام همین حس و دارن. خودت اگه میخوای شاد بشی خب یکاری و شروع کن. نمیشه؟

ببین عزیزم من درست متوجه نشدم مشکلت چیه اگه مشکل خانواده ست که خب کی از اونا نزدیک تر بهت تو زندگی؟ صحبت کن باهاشون بگو نیاز دارم به صحبت کردن باهاتون اذیت میشم که هی دنبال بهانه اید بپرس من کاری کردم مگه درست میشه ایشالا

بی‌رحم‌ترین آدم‌هاآن‌هایی هستند که آن‌قدر می‌مانند تا عاشق‌شان شوی و بعد می‌روند... (ارنستو ساباتو) نفسم می گیرد در هوایی که نفس‌های تو نیست !(سهراب سپهری) من فقط بوسیدمت تو خودت شعر شدی باریدی!(احمد شاملو)

خانوادم باهام زیاد حرف نمیزنن 

دوست هم اصلا ندارم 

شمارمو هم پنج نفر میدونن 

مادرم خواهرم پدرم خالم دامادمون

دلم خیلی پره کلی حرف توشه ولی دوست ندارم به کسی بگمش 

داخل گوشیم اصلا برنامه اجتماعی مثل اینستا اینا هم ندارم 

⚜🟥پادشاه جهنم خودت باش ؛ نه کارگر بهشت دیگران🟥

ماها رو تگ کن هر شب هر حرفی داری .مثل دوست وخواهر باهاتیم.‌

اینجا نخواستی چند تا دوست خوب پیدا کن .

هرچند هیچی خانواده نمیشه وهر حرفی رو به غریبه نمیشه زد .کاش خانواده ها بدونن بچه ها نیاز به دیده و شنیده شدن دارن.

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
میترسم بازم شکست بخورم

هر شکستی به معنای سقوط نیس 

تو سن و سال نوجوونی وجوونی خوب علایق متغییره وازین شاخه به اون شاخه شدن یا کسب تجربه طبیعیه

مشکل منم همین شاخه به شاخه شدنه🥲🥲

مثلا یک کلاسی دوست داری میری ثبت نام ویهو ازش زده میشی ..که وقت وهزینت می‌ره

می‌دونم چی میگی .قبلش اطلاعات و بگیر وببین اون مناسبت هست یانه .یک کم تحلیلش کن .وقتی باعلاقع شروع کردی ارادتو بکار بگیر وفقط به پایان خوش ومدرکش فکر کن بگو هرچی هم برام نامطلوب یا سخت ولی باید از پسش بر بیام وبه نتیجه برسونمش.

یک کم اعتماد بنفستو آورده پایین واحساس شکست وگناه بهت دست داده که اشتباهه .

امید وارم همه چی بر وفق مراد دلت پیش بره.اون پسر رو دوست داشتی یکطرفه بود یا اونم حسش بهت خوب بود و دو طرفه؟