2777
2789
عنوان

چرا موقع پریود میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 4779 بازدید | 191 پست

دو روز اول  فقط مشکل داره  میتونی بری  ولی نه اینکه زیاد بمونی و نشینی چون دهانه رحم باز میشه . حالت مکش داره و احتمال عفونت  و سردی و درصدش بالا می‌ره  . یک ریسکه دیگه. همین ایستادکی دوش بگیری با آب گرم یه لیف بزنی بیای بیرون. 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
چون طبع اب سرده رحمت سرد میشه درد میگیره

اره اوایل خیلی بیشتر میرفتم کیست اوردم

الان میرم ولی روزای اول نمیرم

بازم فک میکنم کیست اوردم

ایندفعه مردم از درد 

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگیرم بهتر از مریضیه

عجب 

ادم ابرو خودش رو ببره بقیه رو رواذیت کنه به خاطر افکار غلط!

متخصصان زنان معروف همشون دارن میگن حمام نشکلی نداره اتفاقا تو دوران پریودی درد رو کم میکنه بعد اینجا یه عده میشن دکتر میگن بده!

من روز دوم وسوم ی بسته نوار تقریبا تموم میکنم واصلا بو نمیدم لباسمم عوض میکنم ک بو عرق ندم  ال ...

من روز اول پریودی میرم حموم و روز سوم

نوارامم ۳ ساعت یبار 

تو دیگه زیادی حساسی بابااا

ضدحسادت!🦕درشان ما گریختن نیست🌱

حمام میری سرپایی باشه فقط مثلا نشینی ک اب بره داخل عفونت کنی وفلان دستشویی هم میری خودتو زود خشک کن

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

اره من دکتر رفتم سردی رحم میاره 

من تجربه کردم خیلی بهتر شدم 

روز سوم میرم دیگ

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
من فکر میکنم اینایی که میگن بعد ادرار و پریودی نمیشورن خودشو دارن شوخی میکنن. 🤐

من ی دوستام اعتقاد داشت نباید خودتو شست ی بویی میداد تو پریودی ک نگم برات نمیشد نزدیکش رفت 

حالا من حمام نمیرم ولی حتما اون ناحیه رو میشورم آخه اگه نشوری ک روزی ده تا شرت باید عوض کنی چون نم میده

بد برداشت شده ازین حرف

رو زمین نباید بشینی چون کف حموم هزارتا باکتری و کثیفی هست واژن به خودش جذب میکنه 

سرپا خودتو لیف بزن دوش بگیر بیا هیچ موردیم نداره

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

موقع پریود دهانه رحم بازه بهتره یه دوش سریع بگیری اونم ایستاده تو وان به هیچ عنوان نشینی.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔