2777
2789
عنوان

چرا موقع پریود میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 4779 بازدید | 191 پست

منم حمام میرفتم و میرم و خواهم رفت 

میگن باعث ناباروری میشه 

اما خداروشکر ۲ تا بچه دارم 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿
عفونت ک گرفتم ولی فک نکنم ب این علت .. ینی چن باری ک گرفتم علتشم فهمیدم .مثلن لباس تنگ پلاستیکی یک ر ...

اینم علتش هست 

بیماریا ازوفتی زیاد شدن که حرف قدیمیارو گداشتیم کنار گفتیم خرافاته مسخرس.ولی همین کارای کوچیک باعث خیلی چیزا میشع.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی که بوی خون میدن؛ نوارشونو دیر عوض میکنن🤢

نوار بخش کوچیکیشه

بدن انسان بیشتراز قبل عرق میکنه و باعث بد بویی میشه

چون نوارم میزارن و میشه سه لایه بوی سگ مرده میده

ضدحسادت!🦕درشان ما گریختن نیست🌱
آدم دسشویی میره خودشو میشوره نوارشو زود به زود عوص میکنه.مگه سرتا پاش خونیه ک بو خون بده

نوار بهداشتی کلا زود بوی خون می گیره اه من بدم می یاد کمترین بوی خون رو حس کنم

یه روزخوب می یاد...
وای اتفاقن من حمام مسکنه برام با اب گرم ک دوش میکیرم انگار چارتا بروفن خوردم

من روزای اول و دوم حموم نمیرم چون واقعا دلپیچم بیشتر میشه ولی روز سوم به بعد یه دوش سرپایی میگیرم 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
عزیزم پرییودی خودش خیس می کنه ادم رو محل رشد باکتری ها وخون هم مملو از باکتری 

من پیج یه مامایی رو دنبال میکنم؛ میگه حتی برای ادرارم طهارت نگیرید؛ خود اون پاک کننده ست. البته با دلایل علمی میگه.یعنی انقدر آب تو اون دوران سمه

واقعا هم درست میگه؛ من که نتیجشو دیدم. از شر دردام راحت شدم

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
چون دهانه رحم باز هست ممکنه باعث سردی و انتقال آلودگی و عفونت به داخل بشه  بهتره کسی اگه حمام ...

درسته. 

حمام رفتن بد نیست مطمئنا. 

اما درطول پریودی خصوصا سه روز اول نباید به صورت طولانی حمام رفت. و باعث آندومتریوز هم میشه‌. من خودم نمیتونم رعایت کنم و حتما حمام میرم اما سعی میکنم کوتاه باشه 

اما به هیچ عنوان دلیل سنتی و خرافی نداشت. پزشک فوق تخصص زنان که پیششون میرم تایید کرده بودن این مورد رو

واقعا واسه منم سواله که کدومش درسته

من حمام میرم ولی سه روز اول نمیرم مجبور باشم میرم

ولی هروقت میرم میمیرم از درد واقعا حالم داغون میشه حتی بعد پریودیم دردش باهامه

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓