2777
2789
عنوان

چرا موقع پریود میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 4779 بازدید | 191 پست
اآفرین اصلا مثل اینکه یه جای بدنه زخمه، استارتر شما جاییت خونی باشه وقتی داره همینجوری خون گرم ازت م ...

اتفاقن جاییم زخم شه سرییع میگیرم زیر اب 😂 از بچگی حس میکنم بندش میاره . دقیقنم پریودی حمام میرم حتی یه قطره ازم نمیریزه .. خوب شد فهمیدم ک نشستن و طولانی دوش گرفتن ضرره . من وقتایی ک دردم شدید میشد میرفتم همینجو مینشستم زیر اب داغ تا اروم شم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چرته..من هرروز باید برم ..تو این هوای کرم ادم بو سگ مرده میگیره

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

قسم تون میدم از این خزعبلات دست بکشید

اون واسه وقتی بود میرفن حمام عمومی 

بدون رعایت هیچ نظافتی بعد مریض میشدن😷

الان فقط تو وان نشینید وگر نه تمیز حموم کنید

هر جا میریم بوی عرق آدم میکشه 😑😤

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
اتفاقن جاییم زخم شه سرییع میگیرم زیر اب 😂 از بچگی حس میکنم بندش میاره . دقیقنم پریودی حمام میرم حتی ...

اتفاقا وقتی جایی زخم مبشه میگن آب نزنید سری بند میاد چون طبع اب سرده ولی باعث عفونت زخم میشه

شایدم هستن من دیدم تو خیابون بعضی ها بو خون می دن اینه دیگه

چجوری خودشون متوجه نمیشن🤔 با عقل جور در نمیادا آب رو باعث بیماری بدونی ولی رعایت نکردن ابتدایی ترین اصول بهداشت و باعث سلامت.

من فکر میکنم اینایی که میگن بعد ادرار و پریودی نمیشورن خودشو دارن شوخی میکنن. 🤐

من یه دوستی داشتم میگفت من دوران پریودی اصلا تو دستشویی خودم نمیشورم من خیلی درکش برام سخته اخه مگه میشه فکرش کن رفتی دستشویی شماره دو داشتی پریودم باشی خودتو نشوری نوار بزاری بیایی بیرون تا ۷روز همینجوری بمونی 🤢

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔