2777
2789
عنوان

پلاک ماشین شهرت چنده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2686 بازدید | 216 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله البت پاوه ایم کرماشانی گیانه کم

خوشبختم عزیزکم 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
کیش؟

اره 

داداش کوچولوم کیش به دنیا اومده میریم اون ور با اشتیاق پلاکا رو نگاه میکنه میگه اینا چرا اینجورین چرا حروف الفبا قاطیشونه 😂

لطفا این تاپیک رو مطالعه کنین  👉🏻 *امضام خونده شه* من ۱۴-۱۵ سالمه .. قبل از اینکه بپرسین «با این سنت تو سایت چیکار میکنی» پیشنهاد میکنم تاپیک بالا رو بخونینمن هنوز همون ENFP شیطون و خجالتیم :))  آدما میان و میرن ... ولی دنیا باقی می مونه :)  این چیزیه که اهمیت داره .. خودت باش دختر .. هیچکس از «دیگران» بودن به جایی نرسیده :)!
جیرفتی کهنوجی

نه سیرجان ❤

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
2810