2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلن وحشتناک بود حساب گردم 8 نمره غلط دارم افتادم.. با اینکه یک ماهه دارم درس میخونم

اوف😮‍💨 بد شد کههه

[[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]]                                     ‌🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️
سوالات نهایی ده سال اخیرو نخوندین؟

هر فصل رو که خوندم بعد چند نمونه سوالایه امتحان نهایی ک از اون فصل اومده بود رو حل کردم و در اخر مرور و سولایه خط ب خط ولی واقعا خیلی مفهومی بود خیلی 

هر فصل رو که خوندم بعد چند نمونه سوالایه امتحان نهایی ک از اون فصل اومده بود رو حل کردم و در اخر مرو ...

پاسخنامه آزمون زیست اومده؟

[[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]]                                     ‌🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️
پاسخنامه آزمون زیست اومده؟

اره برو ببین من مدرسه بزرگسال بودم ولی فاصله زیادی با درس خوندنم نیفتاده و درسا رو یادم بود بقیه همه پاشدن سفید دادن طفلکیا من کدهمه رو جواب دادم بودم 8 نمره غلطه همشم غلطایه ریز ریز و 25 صدمی بس ک سوالات ریز و مفهومی مبهم و داغون بود لامصب

اره برو ببین من مدرسه بزرگسال بودم ولی فاصله زیادی با درس خوندنم نیفتاده و درسا رو یادم بود بقیه همه ...

کجا گذاشتن برم ببینم؟