2777
2789

عجب روزی داشتم امروز
جوجه ی یک سالم انگار انرژی زا خورده بود از صبح کله سحر جایی نموند که شخم نزده باشه کابینت هارو ریخت بیرون جمع کردم😑 جاکفشیمو باخاک یکسان کرد جمع کردم😪 کشوهای لباسو همه رو ریخت کف اتاق و کل اتاقشونو تا اونجا ک دستش میرسید اسباب بازی ریخت بیرون جمع کردم🙄میز ارایشمم توسط قوم مغول به تاراج رفت بازم جمع کردم☹ قفس استری( اسم طوطیم خاکستریه بهش میگیم استری) رو به خاک و خون کشوند😄 هرچی دونه بود ریخت و بازم جمع کردم🤕
دیگه از کشوهای کمد دیواری و گلدونام نمیگم براتون
الان اش و لاش دراز کشیده بودم و اقا هم طبق معمول از گیس های من بدبخت اویزون بود که یهو پسرم گف وای مامان جوجو رفت زیرت (منظور از جوجو نوعی حشره😃)
منم که ترسو مثل باد بلند شدم خودمو پرت کردم اونور یهو یادم افتاد رادین از من اویزون بود چرا صداش نمیاد دیدم باباش و داداشش اینجورین🤯😳😳😳 نکا کردم دیدم رو پاهاش مستقل وایساده😍 در کمال بهت زدگی دیدم قدم برداشت و خودشو پرت کرد بغلم ۶تا قدم برداشت
یعنی راه رفتتت🥰🥰😍😍وای ک نگم چقدرررر ذوق زدم
چقدررر کیف کردم کل خستگیام پودر شد انگار صبح شد و من از خواب کامل پاشدم و سرحالم انگار حالا به مامان انرژی زا دادن😊😊
دیگه باباش هی گزاشتشو هی چند قدم رفت و افتاد
اون جوجوی فلک زده ام معلوم نشد کجا گور به گور شد😄

خب بریم عکسااا

این کابینت ریلی بغل یخچالمه که اقا کشیده بیرون و شیشه گل محمدی رو برداشته و پخش کرده زمین😐

ااینجا از گیسام اویزون بود چندتا سلفی گرفتم و دراز شدم

نمیدونید راه افتادن یه نی نی اویزون چه حالی میده😁

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

خداحفظش کنههه🥲

رود ذره ای گر ز خاکت به باد، به خون من آن ذره آغشته باد❤️ایرانم❤️خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم🥲تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جیییییییییغ نیومد عکس لینگ بده🥲

لینک بزار اپلود کنم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

ی ساعت فکر میکردم مگه جوجه رنگی میتونه اینکارا و کنه ک عکسش و دیدم

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

ی ساعت فکر میکردم مگه جوجه رنگی میتونه اینکارا و کنه ک عکسش و دیدم

😄😄😄😄😄