2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاغلی؟ البته فرقی نمیکنه شاغل باشی یا خانه دار، باید بدونی بازی کردن والدین با بچه ها در روند رشد ذهنی و تقویت هوش و یادگیری بسیاری از مهارتها مهمترین نقش رو داره، هر طوری هست باید روزانه وقت مناسبی برای بازی با بچه هات درنظر بگیری 

دقیقا الان تفاوت بین بچه باهوش و زرنگ و اجتماعی با بچه خجالتی که مهارتهای کافی بلد نیست، سره همین بازی کردن درست والدین هست، 

تازه بازی هم نه هر بازی، تو سایتها و پیجهای روانشناسی کودک بگرد و بازی های مناسب رو پیدا کن

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
آره من مثله تو ام. حاضرم کلاس های مختلف بفرستمش ک سرگرم بشه ولی خودم وقت نزارم منم عذاب وجدان دارم ...

واقعا اعصابشو ندارم البته مشکلات اقتصادی و درگیری های زندگی هم بی تاثیر نیس

سه سالشه

عزیزم نمی‌خوام اذیتت کنم ولی می‌خوام آگاه باشی نسبت به این موضوع، 

من بچه همسن فرزند شما چندتا دور و اطرافم تو اقوام هست، دقیقا بچه ای که مامان و باباش برای بازی و آموزشش وقت کافی میگذارن از لحاظ هوش و گفتار و رفتار و عملکرد و مهارتهای اجتماعی خیلییییی قابل توجه از بقیه همسنهاش جلوتر هست 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

منم همینطورم 

امروز گفتم براش کتاب بخونم انقدر که نخوندم بچم اصن علاقه به کتاب نداره انقدر به خودم فحش دادم 

چن سالیم هست اختلال pmsقبل قاعدگیگرفتم پونزده روز تاپریود حالم افتضاح مثه جنازه میشم  اعصابم که تعطیل این بچه ام با من اسیرشده 

شاغلی؟ البته فرقی نمیکنه شاغل باشی یا خانه دار، باید بدونی بازی کردن والدین با بچه ها در روند رشد ذه ...

نه نیسم 

راس میگین باید هرطور شده شروع کنم البته ی چیزیم هس پسره و کلا بابازی های نشستنی بدون تحرک علاقه ای نداره بدو بدو و کشتی و اینا دوس داره فقط