2777
2789
عنوان

سوال زیست دوازدهم

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 58 پست
https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20230605_214926_com.google.android.apps.docs_nra.jpg   س ...

سوال الف اول رمزه آغاز رنای پیک رو که همیشه AUG هست رو پیدا می‌کنی بعد اینو به یاد داشته که «بجز رمزه آغاز ، بقیه رمزه ها وارد جایگاه A میشن» پس بعد اون AUG چهارتا دسته سه تایی بشمر ، چهارمین میشه جواب 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین سؤالش اگر بخوام خیلی دقیق توضیح بدم خیلی طولرمیکشه نمیشه تایپ کرد وای به طور کلی مورد الف باید دقت کنی اولین کدون همیشه آ یو جی هست که البته به جایگاه پی وارد میشه پس برای چهارمین کدون ورودی به جایگاه آ باید پنجمین کدون قابل ترجمه رو در نظر بگیری و مورد ب هم سومین آنتی کدون میشه مکمل سومین کدون قابل ترجمه

جواب دادن بچه ها یا جواب بدم؟ حال ندارم صفحه ها رو بخونم

ناقص هست میشه ترضیح بدید

فقط قبلش اینم بگید ک ایا وقتی ک ما رشته mrna داریم باید بیایم کمکل هاشو بنویسیم؟ این مکما نوشتن من نمیدونم واس کی هست

بعد دیگ سوالو توصیح بدین مرسی

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
نه دیگه این چون رنا هست مکمل لازم نیست سوال قبلیت دنا بود که گفتم مکمل بنویس این سوال گفته رشته رنا ...

ولی برا انتی کدونش لازمه درسته؟

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
ولی برا انتی کدونش لازمه درسته؟

اره آنتی کدون باز‌میشه مکمل اون نوکلئوتید های رنا .یعنی اگر بهت دنا داد باید یک بار مکمل بنویسی بشه رنا یا نوکلئوتید های رمزه بعد دوباره مکمل بنوسی بشه نوکلئوتید های پادرمزه

اگر میخوای شماره بده به ویس برات کامل توضیح بدم تو تلگرام