2777
2789
عنوان

سوال زیست دوازدهم

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 58 پست
ببین الان TTC دناشه ، وقتی A رو بزاریم میشه ATC که مکملش تو زنای پیک میشه UAG که رمزه پایانه و دیگه ...

خب ی سوال هر وقت از این رشته ها دادن مکملش تو رشته رنا باید بنویسم؟ واسه همه؟

بعد اینکه ی بار مکمل هارو میگی اصلا خوابم میاد شدید همه رو قاتی کردم

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
ببین من قاتی میکنم وقتی از این رشته ها میدن باید اول کار مکملش بنویسم؟ بعد کمکل واس دنا بنویسم یا رن ...

اره میتونی اول مکملشو بنویسی که مکلش رنا هست بعد برای این که نوکلئوتید ها رو تشخیص بدی باید سه تا سه تا جدا کنی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره میتونی اول مکملشو بنویسی که مکلش رنا هست بعد برای این که نوکلئوتید ها رو تشخیص بدی باید سه تا سه ...

مرسی❤فقط میشه مکمل هارو بگی قاتی کردم 

مکمل های دنا ک توی رنا باید بنویسیم

خب ی سوال هر وقت از این رشته ها دادن مکملش تو رشته رنا باید بنویسم؟ واسه همه؟ بعد اینکه ی بار مکمل ...

اره باید مکملشو به شکل یه رشته ی رنا بنویسی و اینو یادت داشته باش که مکمل A دنا ، توی رشته رنا U هست (در حالی که این توی دنا T هست و این فرقشونه) 

و اینکه به اندازه ای طولانی نمیدن که نتونی بنویسی ، و بعد که نوشتی سه تا سه تا جداشون کن ، بعد باتوجه به خواسته سوال ببین باهاشون چیکار میکنی

مرسی❤فقط میشه مکمل هارو بگی قاتی کردم  مکمل های دنا ک توی رنا باید بنویسیم

AT/CG/در دنا این شکلیه ولی اگر رنا بود مکملهاAUهست

یعنی کلا در رنا یوراسیل داریم به جای تیمین و در دنا تیمین داریم و یوراسیل نداریم

اره باید مکملشو به شکل یه رشته ی رنا بنویسی و اینو یادت داشته باش که مکمل A دنا ، توی رشته رنا U هست ...

مرسی فهمیدم

ی سواب دیگ بپرسم؟

AT/CG/در دنا این شکلیه ولی اگر رنا بود مکملهاAUهست یعنی کلا در رنا یوراسیل داریم به جای تیمین و در ...

متوجه شدم

ی سوال دیگ همبن مدلی بپرسم؟

این برای دنا و رنا بود  اگه بخوای بین دنا و دنا بنویسی فقط بجای U ها ، T بزار بقیش مثل مال رنا ...

پس  مکمل t تو رنا میشه a

مکمل a میشه u

اره حتما

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20230605_214926_com.google.android.apps.docs_nra.jpg  سوال هفت
جوابش اینجاست

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20230605_214936_com.google.android.apps.docs_5s91.jpg