2777
2789
عنوان

سوال زیست دوازدهم

473 بازدید | 58 پست

کسی میدونه این چرا جوابش این شد ؟ جواب پاسخنامه هستhttps://s8.uupload.ir/files/screenshot_20230605_204326_com.android.gallery3d_49gv.jpg

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.

وای منم شهریور باید زیست امتحان بدم سوالا رو میبینم تن و بدنم میلرزه انقد سخته 

هزار بار به خودم لعتنت فرستادم که چرا رفتم تجربی

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای منم شهریور باید زیست امتحان بدم سوالا رو میبینم تن و بدنم میلرزه انقد سخته  هزار بار به خو ...

چرا شهریور 

ینی افتادی؟

انقدر سختش کردن بقران همه رو ده دوازده دارم میشم کل مطالب هم میخونم هیچ ب هیچ

بی معنا میشه دیگه

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

چون رمزه این رمز یعنی ATC 

میشه UAG که رمز پایان هست و هیچ آمینو اسیدی رو کد نمیکنه و باعث کوتاه تر شدن زنجیره پلی پپتید میشه و بی معنا هست

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍
توروخدا فقط نگین چی نوشتی خوب نوشتم دیگ

😂عزیز

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍
چرا شهریور  ینی افتادی؟ انقدر سختش کردن بقران همه رو ده دوازده دارم میشم کل مطالب هم میخونم ه ...

نه یزرگسالم 

خاک تو سرم همون ده سال پیش باید میخوندم راحت تر بودم اونوقت اینهمه دغدغه و رسیدگی به بچه ها نبود

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

ببین این رشته دنا هست اگر بخوایم رمز شو بخونیم سه تا سه تا باید جدا کنی از اول که به اون نو کلیولند ندنطر سوال برسی که رمزش ttcهست و رمزه اش  aagاگر تو رمز به جای تی ، آ بزاری میشه آ تی سی و رمزه اش پیشه یو آ جی که رمزه پایان هست و میشه جهش بی معنا 

ببخشید خیلی پیچیده فکر کنم توضیح دادم ولی خواستم همه چی رو گفته باشم اگر نفهمیدی بگو توضیح بدم جایی شو

با جایگذاری نوکلئوتید A رمز اون آمینو اسید تبدیل به رمز یه آمینو اسید دیگه میشه که رمز پایان است  و از اونجایی که تغییر در یک نوکلئوتید رخ داده برای همین میشه جهش کوچک از نوع بی معنا 

بی معناعه

چون رمزه ATC میشه UAG ک رمزه پایانه ک باعث میشه پلی پپتید حاصل کوتاه بشه

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^
ببین این رشته دنا هست اگر بخوایم رمز شو بخونیم سه تا سه تا باید جدا کنی از اول که به اون نو کلیولند ...

ببین من قاتی میکنم وقتی از این رشته ها میدن باید اول کار مکملش بنویسم؟ بعد کمکل واس دنا بنویسم یا رنا متوجه میشی منطورمو؟