2777
2789
عنوان

😐تو خونه خودمونم آزادی ندارم😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 107 پست

خب منم پیش بابام رعایت میکنم درسته با بابام خیلی صمیمی ام و خیلی راحتم عین دو دوست ولی دلیل نمیشه هر جوری دلم خواست پیشش لباس بپوشم بابام کاری نداره من خودم راحت نیستم پیشش تیشرت و شلوار .

کراپ هم جای خودشو داره دیگ چه ربطی داره لباس ندارم اصلا پ اونارو خریدنی نمیدونیتی بابات نمیزاره تو اخلاق بابات رو نمیشناختی یا قبل اون چجوری لباس میپوشیدی پس تو خونه ؟!!!!

داخل اتاقت بپوش حق داره باور‌کنید حتی داخل خونه جلوی محارم حریم وجود داره  یادمه راهنمایی که ب ...

اگه من بودم میرفتم اموزش پرورش و شکایت میکردم از همچین معلم بیماری

لعنت به این افراد که بااین اراجیف نمیذارن بچها پیش پدر خودشونم راحت باشن

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا بعضیاتون مسخره میکنین یا جدی میگین؟  

انگار یه عده ازیه باندی پول میگیرن بیان نی نی سایت تا بنیان خانواده رو ضعیف کنن رو ذهن کاربرا کار کنن

خب هر خونه ای واس خودش قوانینی داره 

بعضی خانواده ها زیادی راحتن پیش هم 

بعضیا باید درقالب چهارچوب باشه رفتاراشون

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
اگه من بودم میرفتم اموزش پرورش و شکایت میکردم از همچین معلم بیماری لعنت به این افراد که بااین اراجی ...

مدیر ما به مامانامون گفته بود دخترا میان به مشاور میگن بابامون یا داداشمون بهمون تجا وز کرده😐

از همون موقع من زندگی ندارممم

منم کراپ و شلوارک میپوشم چیزی نمیگه، روز اول شوکه شد که چرا کوتاهه گفت اینو خودت کوتاه کردی یا مدلشه ...

منم کراپ و تاپ میپوشم تو خونه چیزی نمیگه بیرونم گیر نمیده ولی عوضش من انقد گیر میدم تا ی لباس بپوشه قبل بیرون رفتن هی ایراد میگیرم ازش😂😂😐

افغانی ها در تاپیک های من شرکت،لایک، ریپ و... نزنن😊🤝🏻We should all be feministsفمینیست و مدافع حقوق زنان هسدم🌱 از همه ادم های زن ستیز متنفرم اگه تویی که داری امضامو میخونی و زن ستیزی از تو هم متنفرم ی سری از علمای سایت معتقدن دختر زودتر ب بلوغ فکری میرسه ولی جالب اینه همونا عقیدشون اینه همون دختری ک ب سن قانونی رسیده باید برای ازدواحش از پدر اجازه بگیره حق طلاق،حق خروج و... با شوهرش باشه حتی نمیتونه رییس جمهور بشه پس چیشد؟؟😏 مگه نمیگفتین زن زودتر ب بلوغ فکری میرسه؟ها؟ درواقع هرجا ب نفعتون باشه میگین زن زودتر ب بلوغ فکری میرسه هرجا ب ضرر میگین زن ناقص العقل و ضعیفه😏 زن ناموس نیس! یکی از احمقانه ترین روش های حمایت از یک زن اینه ک بگیم مگه خودت ناموس نداری؟ پس همونطور ک دوس نداری کسی مزاحم ناموست بشه تو هم مزاحم ناموس دیگران نشو انگار مردا باهم توافق میکنن ب مایملک همدیگه کاری نداشته باشن! زن یک انسانه مثل مرد زن ممکنه عشق کسی باشه ولی ناموس کسی نیس! اگر قرار باشه ناموسی وجود داشته باشه هرکی فقط و فقط ناموس خودشه بله مرد ها باید ب حریم زنان احترام بزارن ب خاطر اینکه زن ها خودشون مستقل از هر مرد دیگه ای انسانن و هیچکس حق نداره ب حریم انسان دیگه ای تعرض کنه عزیزم اگه از امضام خوشت نمیاد مجبور نیسدی بخونی انگار تمام مشکلات حل شده امضای من مونده😑 تو بحثم از من فشار میخورین سنمو وسط نیارین با تچکر😘
اگه من بودم میرفتم اموزش پرورش و شکایت میکردم از همچین معلم بیماری لعنت به این افراد که بااین اراجی ...

ز بس این اراجیف گفتن تو ذهن بچه ها رفته وگرنه پدر همیشه پدر بود برادر برادر مسمومیت ذهن درست میکنن فک میکنن میخوان راه بهشتو نشون بدن 

همسرم ودخترای گلم شما بهترین هدیه های خدا هستین خیلی دوستتون دارم .خدایا یه معجزه کن منم صاحبخونه شم یه خونه مستقل مال خود ِ خودم . 
🥲آخه چرا نباید چیزی رو که دوست دارم بپوشم بیرون که نمیشه  تو خونه هم که نمیشه  کجا میش ...

خب مگه بابات هم با شو رت بیرون میگرده؟!! تو خونه هم ک زشته،،خب پوشش مهمه ولی بهتره آروم آروم  عادتش بدی مثلا هر چندروز در میون بپوش یا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌وقتیخونه نیست  

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
عزیزمم😁باباها عشقن نه بابای من کلا گیر نمیداد چ بیرون چ خونه،ولی خودمون حد و حدود و میدونستیم ع ...

من خاله کوچیکم اینجوره

همش میگفت اینو فقط باید جلوی شوهر پوشید، به درد سن تو نمیخوره و نمیشه جلو بابات بپوشی

حالا من فقط گفتم قشنگه نه که بخوام بخرم و تو خونه بپوشم😶

لباسه هم یه تاپ استین حلقه ای با یه دامن راسته تا روی زانو بود

🤍.
خب منم پیش بابام رعایت میکنم درسته با بابام خیلی صمیمی ام و خیلی راحتم عین دو دوست ولی دلیل نمیشه هر ...

من بابام شب کاره روز هم که میاد خونه خوابه برای همین کراپ میپوشم بابامم که نمیبینه 

این دو روز که تعطیله بابام اومده خونه منم همش تو اتاقم فقط برای ناهار امروز مامانم صدام زد رفتم سر سفره

ولی خب بابامم باید درک کنه نمیتونم که لباس آستین بلند بپوشم که 

آخه میگه بازو هاتم معلوم نباشه آخه چراا؟چرا نگاه میکنه اصلا؟

مدیر ما به مامانامون گفته بود دخترا میان به مشاور میگن بابامون یا داداشمون بهمون تجا وز کرده😐 از ه ...

میدونی بااین داستان سرایی های مسخره که اکثرا زاده ذهن بیمار خودشون بوده چه استرسی به بچها وارد میشه که نکنه پدر یا برادرم همچین کاری بکنن؟

خونه محیط امن هر انسانیه؛نه اینکه یه دختر بچه توی خونه هم بلرزه و بترسه از تجاوز اونم توسط پدر یا برادرش!!!

به خدا اینارو که میشنوم مغزم سوت میکشه...چقدر ادم میتونه بی درک و بیمار باشه اخه

نمیگم این چیزا وجود نداره هست ولی خیلی کم نباید اینارو به بچها گفت

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

شما لخت شو به من چه حریم خودته من طبق چیزایی که میدونم‌گفتم همین 

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم
خب مگه بابات هم با شو رت بیرون میگرده؟!! تو خونه هم ک زشته،،خب پوشش مهمه ولی بهتره آروم آروم  ع ...

بابام بیشتر وقتا خونه نیست یا اگه هست اصلاا نمیبینمش نمیرم پیشش 

برا همین کلی کراپ خریدم😫