2777
2789
عنوان

پدران اقماری!

1111 بازدید | 5 پست
شوهر من کارش اقماری هست یعنی 2 هفته خونه هست ،2 هفته سرکاره، البته 10 سالی میشه، تا وقتی بچه نبود مشکل زیادی نداشتیم چون من خودم سرکار میرفتم و انقدر وقتم پر بود که تنها مشکلمون دلتنگیهای همسرانه بود
اما بعد از ورود پارسا و بزرگ شدن اون بخصوص در این یک ماه اخیر احساس میکنم که به پسرم خیلی فشار روحی زیادی وارد میشه بطوری که از روزی که پدرش رفته تا الان هر صدای زنگی که میاد میگه بابا ،انگار همش چشمش دنبال پدرش هست
از اون طرف هم وقتی که پدرش میاد خونه دائم دنبالش هست و یک لحظه که از جلوی چشمش دور میشه چنان گریه ای میکنه انگار که باباش دوباره رفته
نمیدونم این نوع زندگی چه مشکلاتی برای آینده پسرم خواهد داشت؟
نمیتونید شماهم برید محل کار شوهرت زندگی کنید؟
سخته اینجوری ولی وقتی چاره نیست....فکر میکنم باید ببریدش پیش یه مشاور اون بهتر میتونه کمکتون کنه
فرهنگ یعنی به خودت اجازه ندی هر حرفی رو هرجایی بزنی حتی تو محیط مجازی....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان رکسانا جون پسر منم الان که باباش نیست همش میخواد به من بچسبه !البته من مجبورم و میگذارمش پیش مامانم اما خوب میدونم که خیلی براش سخته
راستی شوهر شماهم اقماریه؟

نگار جون نمیشه بریم اونجا