2777
2789

شب همیشه باید ژل شستشو بزنی 

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ژل شستشوی صورت

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

با فیس واش ویتامین c و فیس براش

یه شب درمیونم اسکراب میزنم 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
چه مارکی خوبه !

من از نوتریژنا استفاده میکنم

لایسل

نواکنه

لامینین

اینا همشون خوبن ببین بودجه ات ب کدوم میرسه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
با فیس واش ویتامین c و فیس براش یه شب درمیونم اسکراب میزنم 

اسکراب یک شب در میون زیاده به مرور پوست حساس میشه

هفته ای یکبار خوبه

بقیه روزای هفته ام یکبار لایه بردار شیمیایی و ماسک باید زده بشه

مگه چه قیمتین؟

نوتریژنا بالای ۲۰۰/۳۰۰ تومنه

بقیه اش ایرانیه زیر ۲۰۰

اسکراب یک شب در میون زیاده به مرور پوست حساس میشه هفته ای یکبار خوبه بقیه روزای هفته ام یکبار لایه ...

من چون هروز ارایش و کرم پودر دارم 

پوستم با شوینده معمولی تمیز نمیشه 

تونر و میسلار واتر هم به پوستم نمیسازه بهم خشک میکنه پوستم رو 

ولی اسکراب حالت کرمی طور داره هم پاک میکنه هم پوستمو خشک نمیکنه اخرش مثل مرطوب کننده میمونه رو پوستم 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)