2777
2789
عنوان

خواهر گفت پیش پسرم نخاب بلند شو

498 بازدید | 13 پست

باردار بود پدرم و مادرم دلشون سوخت بزاش گفتن ماه اخر برو پیشش سنگینه تا زایمان کنه کار بارش زیاده گناه داره خودش هم گفت بیا... من زیاد خونشون نمیرفتم چون یه شهر دیگن و در حد یه مهمانی با پدر و مادرم میرفتم. خلاصه چن روزی اونجا بودم چقد براش کار میکردم خیلی رفتارش با من بد بود. خودش کارا رو دوباره انجام میداد میگفت تو تمییز نمی شوری. اگ کسی بهم زنگ میزد میگفت کیه چکارت دارن نکنه دارن آمار زندگی ما رو ازت میگیرن. من سبزه هستم خیلی ب من تیکه میپروند لا ب لای حرفاش ک پسرا دنبال پسرا سفیدن بقیه باید بترشن و ای حرفا. خرید نهار شام خیلی کم میکرد ک من خجالتی بودو بماند گشنگی زیاد کشیدم. خیلی وسواس بود شکاک بود نسبت ب من و پسرش. تو اتاق خواب بودم پسرش همش دوازده سالش بود گوشه اتاق خواب بود من دیگ خالش میشم پرید پتو رو از روم کشید. گفت پاشو برو سالن بخاب. گفتم چرا. گفت چرا نداره. بعدن فهمیدم ک شکاک بود نسبت ب من و پسرش.خیلی ناراحت شدم زنگ زدم داداشم  گفتم بیا دنبالم نگفتم چمه فقط گفتم آب و هوا اینجا منو نمیسازه... دیگ نموندم تا زایمانش. با ناراحتی برگشتم خونمون. ب معنای واقعی قلبم شکست ازش. چن سالی هست باهاش حرف نمیزنم. خودش میدونه چقد کینه ازش گرفتم و اذیتم کرد اون چن صباحی ک پیشش بودم اصلا هم براش مهم نیست

ای وای

چقدر تلخ

الان زایمان کرده دیگه؟ 

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خاهر تندی چه صبری داشتی عزیزم بهتر ک برگشتی

همینطور ک ما دهن مونو بستیم و در مورد شما قضاوت نمیکنیم شماهم حق ندارید در مورد سن ازدواج و تحصیلات من نظر بدید شما اگ بیل زن اید یه بیلی به باغچه خودتون بزنید .خود خدا هم ممنوع نکرده ازدواج تو سن پایین رو حضرت فاطمه هم ۹ سالگی ازدواج کرده ادمی ک از زندگی راضیه رو نرنجونید با حرفاتون ...بذارید یه یاد خوب ازتون بمونه🙂😏
2805

چقدر بد طینت بوده خواهر هم خواهرای قدیم.حق داری والا

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

دقیقا نباید دورو بره زن پا به ماه و زائو رفت عوض تشکر با بی احترامی طلبکار میشن

خودمم بعد زایمان خیلی بداخلاق بودم بمیرم واسه آبجیم انشالله یه روزی بچه دار بشه میرم پیشش زجرم بده🤣

اصلا هیچ نمیتونم ببخشمش بخدا 

اگه خودتم جاش بودی شاااید حالت همین بود و الان درکش میکردی 🙂

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده..