2777
2789
عنوان

معلم ریاضی داریم؟میشه بیاین

164 بازدید | 12 پست

عکس نمیاد 

۶به توان منفی ۲ ضربدر ۷ به توان منفی ۳ 

خط کسری

۷ به توان متفی ۱ ضرب در ۶ به توان منفی ۵

میشه لطفاا بگیننن

بزرگترین خوشبختیم😍😍 اینه که خدا جونم ❤ پشتمه و هرجا میرم باهامه با این حساب دیگه بدبختی برام نمیمونه❤❤خدایا خیلی دوستت دارم و میدونم که تو هم منو خیلی دوست داری❤

شش به توان سه تقسیم بر هفت به توان دو 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شش به توان سه تقسیم بر هفت به توان دو 

چرا ۷ به توان ۲ ؟ ۷ به توان منفی ۳ تقسیم بر ۷ به توان ۱ میشه ۷ به توان منفی ۲؟

بزرگترین خوشبختیم😍😍 اینه که خدا جونم ❤ پشتمه و هرجا میرم باهامه با این حساب دیگه بدبختی برام نمیمونه❤❤خدایا خیلی دوستت دارم و میدونم که تو هم منو خیلی دوست داری❤
چرا ۷ به توان ۲ ؟ ۷ به توان منفی ۳ تقسیم بر ۷ به توان ۱ میشه ۷ به توان منفی ۲؟

گفتم تقسیم بر هفت به توان دو 

یا حالا همون چیزی که شما میگی میشه ضربدر هفت به توان منفی دو 

چ فرقی داره 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

اوکیییی ممنون از همه

کلاس هفتمی

من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️ ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 

عزیزم توان منفی های صورت رو ببر مخرج 

توان منفی های مخرج رو بیار صورت 

توان ها شون مثبت می شه

توان های مساوی یکی از توان ها رو می نویسی پایه ها در هم ضرب می شن 

پایه های مساوی توانها با هم جمع می شن و یکی از پایه ها رو می نویسیم 

حالا برا صورت و مخرج 

پایه های مساوی از صورت و مخرج توان هاشون از هم کم می شن 

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻