2777
2789
عنوان

باردارم شوهرم قهرکرده😭

361 بازدید | 26 پست

من تازه باردارشدم شوهرم پسر آرومیه اما مدتیه از رفتاراش عصبی میشم داد میزنم سرش مثلا اینقد خونسرده کتری رو خالی گذاشته روگاز نمیدونسته اما زحمت نداده به خودش نگاه کنه. کتری جهیزیم ترکی بود همش زرد شده مث کتری پیر زنا منم عصبانی شدم گفتم چرااینقد دست و پا چلفتی هستی. امروزم ازسرکاراومد خواست چایی بخوره گفتم برو پرش کن اخه خودمم میخواستم بخورم، اونم فک کرده منظورم اینع ک سرده داغش کن باز همون کتری رو با نصف لیوان آب گذاشته رو گاز دوباره سرش داد زدم قهرکرد میگه نمیتونی همینو آروم بگی من ازسرکارخسته اومدم هی غرغرمیکنی بچه ها واقعا دست خودم نیست رفتاراش عصبیم میکنه طوری ک دلم میخواد دادبزنم گریه کنم خرابکاریای از رو خونسردیش روانمو بهم میریزه اون روزم زده پارچمو شکسته چیکارکنم رفتاراش واقعا برام غیرقابل تحمله واقعا حس میکنم از رو بی علاقگی کاری رو انجام میده ک فرت و فرت دسته گل آب میده بااینکه دوسش دارم ولی دارم ازکاراش روانی میشم دست خودمم نیست نمیتونم باآرامش براش توضیح بدم الانم رفته تو اتاق قهرکرده خوابیده😔😔😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مردا همبنطورن، شوهر منم کاری که انجام میده یه خرابکاری توش داره من عادت کردم، 

یه نظرم اینکه به حرفت توجه میکنه و اون کاری که گفتی رو انجام میده خوبه، حالا یکم بد انجام میده

چقدر منی😂😂من حامله نیستم

ولی از هم اول رفتارای رومخی شوهرم همینا بوده

هفته اول خونه داریم گریه میکردم قابلمه داغو گذاشته روی رو فرشی سوزونده بعد امده کباب سرخ کنه بلد نبوده تمام روغنا همه جا ریخته بعد امده چای گذاشته کتری رو سوزونده توقعم داره چون اون خونه بوده من از سرکار اومدم برام چای و غذا اماده گرده ازش تشکرم کنم😂😂😂یعنی همون سال اول جهازمو قهوه ای کرد منم بیشترشونو قایم گردم

بخدا مردا همینن اون سری من دستمال و شیشه پاک کن رو دادم دست شوهرم گفتم برو میز تلویزیونو تمیز کن ر ...

وای خدا دارم دیگه دیوونه میشم از کاراش دلم میخواد بشینم گریه کنم ینی😭

2810