2777
2789
من خودم تو فکر مهد مولود تو خیابان خدامی هستم خواستم از تجربیاتتون کمک بگیرم تا بهترین تصمیم رو بگیرم
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور                                          زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا عرش
منم مهد مولود رو تو خدامی رفتم گرون بود برای من بچه یه ساله کلاس زبان و.... اجباری فقط به خاطر پولش سال نود و چهار یک و دویست گفت اگه جای دیگه تو خدامی سراغ دارین که خوبه بگین لطفا
من هنوووووز معتقدم میشود عشق به انها اموخت
مری مری الان حدود 1/600 تومنه به جز هزینش به نظرت بقیه چیزهاش خوب بود؟
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور                                          زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا عرش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه گفتن تا 15 اردیبهشت ثبت نامش رو می بنده یعنی باید تو این چند وقت تصمیم بگیرم
ببین همین اجباری بودن کلاس غیر قانونیه و من کلا تو کتم نمیره از طرفی ممکنه محل کارم همونجا باشه و مجبور باشم اون وقت که من رفتم طبقه بالا یه اتاق مخصوص نوپا بود که چند تا تخت داشت سایز کوچیک البته برای این گروه سنی خیلی اتاق مناسب نبود برای سنین بالاتر بهتر بود نی نی شما چند وقتشه
من می خوام از شهریور بره که میشه 3 سالش
مری مری نی نی شما چند وقتشه؟ دوربین آنلاین داره که این واسه من خیلی مهمه
برای اون سن خوب بود بالاخره میتونن حرف هم بزنن دوربین هم داره و هزینه سالانه مختصری بابتش میگیره اون موقع دویست سیصد بود پسر من شونزده ماهشه کوچولوئه برای مهد رفتن ولی اگر کارم درست بشه ناچارم خیلی هم برام سخته حالا اطراف بهارستان و شهدا و .... هم باید دنبال مهد خوب برم اونجا هم میشه شما جای دیگه رو نمی شناسی
یزدان مهر رو تو نی نی سایت بد گفته بودن خودم نرفتم ببینم
بچه ها أین شهریه ها ماهیانست؟
زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!