2777
2789
عنوان

میشه به فامیل اینجوری گفت ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 50 پست
نه بابا نمیگن بیایم کمک میگن بیایم بچه رو ببینیم

مگه بچه موزه اس ?

بگو شبیه بقیه ی بچه هاس

دیدنی نیست

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

حق داری با بچه کوچیک و شرایطی که خودت داری ای کاش شوهرت کمکت کنه یا هم سخت نگیری از مامانت کمک بخوای ...

نه مامانم نمیتونه عزیزم شوهرمم میگه بزار بعد زایمان با هم میکنیم الان تنهایی نمیتونه باید منم کمک بدم که الان نمیتونم ، به خاطر اسباب کشی های پی در پی اینجوری شد خونه زندگیم دیگه هیچی سر جای خودش نیس ، 

فقط هر روزم شده استرش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه بچه موزه اس ? بگو شبیه بقیه ی بچه هاس دیدنی نیست

😂 منظور عیادت و کادو دیگه 

واللاه کادو هم نمیخوام فقط نیان تمیز کنم بعد 

خودمم مهمون خیلی دوس دارم ولی الان شرایطم واقعا افتضاحه

نه مامانم نمیتونه عزیزم شوهرمم میگه بزار بعد زایمان با هم میکنیم الان تنهایی نمیتونه باید منم کمک بد ...

پس واقعا ولش کن خودتو عذاب نده سلامتیت و آرامشت الان از هر چیزی واجب تره من میگم وقتی یه سری چیزا انجامشون از توان و دست رس تو خارجه پس رهاشو ن کن تا به وقتش انجام بشه الان کاری که نمیتونی انجام بدی استرس داشته باشی که هم انجام نمیشه فعلا ولش کن

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
پس واقعا ولش کن خودتو عذاب نده سلامتیت و آرامشت الان از هر چیزی واجب تره من میگم وقتی یه سری چیزا ان ...

آره واقعا راس میگی 

میدونم بعد زایمان هم سخته بچه نمیزاره ولی حداقل میتونم تکون بخورم مثل الان نیستم که حتی نمیتونم خم بشم چیزی رو بردارم ، یا میتونم وقتی بچه خوابه انجام بدم کم کم

بازم توکل به خدا 

ممنون ازت عزیزم

آره واقعا راس میگی  میدونم بعد زایمان هم سخته بچه نمیزاره ولی حداقل میتونم تکون بخورم مثل الان ...

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹