2777
2789
عنوان

میشه به فامیل اینجوری گفت ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 50 پست
اره عزیزم چرا نشه...بگو ایشالا بعد از چهل روزگی قراره جشن بگیرم ..‌‌‌‌‌منمدلم میخواد همچین کاری کنم ...

وای منم دست تنهام ولی الان نمیتونم تکون بخورم دیگه 

کاش بتونم بگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد زایمان فکرشم نکن که بتونی یه چوب کبریت و جا به جا کنی 😊😊تا بیای به عضو جدید و مسولیت هاش عادت کنی یکی دوماه وقت میبره

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
یعنی اینقد،خونه رو به هم ریخته کردین😁منظورت از خونه ای که روبه راه نیست چیه کجاهارو میخوای اوکی کنی

کلا همه جاش به هم ریخته از بس تند تند اسباب کشی کردیم دیگه هیچی سر جای خودش نیس

وای منم دست تنهام ولی الان نمیتونم تکون بخورم دیگه  کاش بتونم بگم

من هر روز یه قسمت کوچیک وتمیز میکنم اینطوری فشار هم نمیاد بهم 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
نمیشه

بگو فرش و مبلا رو بیان توی خونه با دستگاه مخصوص بشورن برق میزنن بعدش یه ساعتم بیشتر نمیشه بعدشم یه گردگیری جارو بزن باور کن مهمون نمیاد زیر مبل یا گوشه اتاقارو نگاه کنه ببینه جارو زدی یا نه یه جاروی کلی بکش بالکن هم بده شوهرت شب اومد بشوره 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
اصلا چه لزومي داره حتما خونه برق بزنه ؟ حتما سنت كمتر از سي ساله 

نه بابا خونه افتضاحه حتما نمیخوام برق بزنه مرتب باشه کافیه ولی خیلی سنگین شدم یه بچه هم دارم ریخت و پاش میکنه

من هر روز یه قسمت کوچیک وتمیز میکنم اینطوری فشار هم نمیاد بهم 

اگه هرروز بتونم غذامونو آماده کنم هنر کردم دیسک کمر دارم خیلی فشار رو بدنمه اصلا نمیتونم 

قطعا بهشون بر میخوره بهونه میکنن کلا نمیان  من تو اون اوج کرونا هر کی میومد نمیذاشتم نزدیک بچه بشه خدایی نکرده مبتلا نشه کل فامیلای شوهرم اونو بهونه کردن ونیومدن گفتن خوشش نمیاد که بریم دیدنش

خدا همیشه انلاینه کافیه دلت رو بروز رسانی کنی 

واجب نیست در خونه باز باشه و مهمونی بگیری 

هیچی نگو 

اگرم گفتن بیاییم کمک بگو نه زحمت نکشید 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بگو فرش و مبلا رو بیان توی خونه با دستگاه مخصوص بشورن برق میزنن بعدش یه ساعتم بیشتر نمیشه بعدشم یه گ ...

چقدر راحت میگیری عزیزم خوش به حالت 

فقط قبل این کارا یکی باید ریخت و پاش هارو جمع کنه