2777
2789
عنوان

میشه به فامیل اینجوری گفت ؟؟

508 بازدید | 50 پست

خونم ترکیده ولی نمیتونم تمیز کنم 

میخوام بعد زایمان به فامیل بگم یکم دیر تر بیان برای دیدن بچه مثلا بعد از ۴۰ روز تا بتونم خونه رو تمیز کنم ، فرشارو بدم قالیشویی و اینا

کسی اینجوری گفته تا حالا ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلش 

با کمک همسرتون انجام بدید

یا کسی رو بیارید

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

اره عزیزم چرا نشه...بگو ایشالا بعد از چهل روزگی قراره جشن بگیرم ..‌‌‌‌‌منمدلم میخواد همچین کاری کنم اما دست تنهام 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

عزیزم بچه بیاد دیگه اصلااااا نمیتونی خونه رو تمیز کنی تازه باید قید تمیزی مرتب بودن و وسواس هم بزنی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹