2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اتفاقا تازه اومده برامون چون یا مدت کمیاب شده بود سو استفاده کردن الان دوباره موادش وارد شده

کجایید شما؟

داروخونتون راکوتان دارید؟

کاش میتونستم سفارش بدم از داروخونتون

ممنون عزیزم من ۸ماه عمل کردم جای بخیه مونده هنوز میخوام عمل ترمیمی کنم از چند روز بعد عمل این کرمو ا ...

سلام خوبید منم عمل کردم 7 ماه هم فرم بینیم راضی نیستم وهم جای بخیه کنار کلوملا خیلییییی مشخصه خیلی ژشته واقعا شما ترمیم کردی یعنی با ترمیم درست میشه مثل ابنه اون. قسمتو جراحم عمیق بریده😑تازه شاخکمم بزرگ شده

سلام خوبید منم عمل کردم 7 ماه هم فرم بینیم راضی نیستم وهم جای بخیه کنار کلوملا خیلییییی مشخصه خیلی ژ ...

فک کنم خوب مراقبت نکردی از دماغت چون کلا برای همه برش عمیق میزنن که به داخل بینی دسترسی داشته باشن

یا چیز جویدنی خوردی یا بلند حرف زدی یا زبونت رو تا پشت دندونات کشیدی یا کلا موقع غذا خوردن قافش بزرگ برداشتی دهنترو زیاد باز کردی یا قبل کشیدن بخیه مسواک بزرگ استفاده کردی یا کلی دلیل دیگه که باعث شده اون قسمت باز بشه به همون حالت هم جوش بخوره

تا وقتی گچ داری بخیه ها رو نکشیدی همون ۱۰ روز اول مراقبتش خیلی مهمه

👑السلام علیک یا صاحب الزمان👑                                        و خدایی که به شدت جبران می کند❤️✨️
فک کنم خوب مراقبت نکردی از دماغت چون کلا برای همه برش عمیق میزنن که به داخل بینی دسترسی داشته باشنیا ...

نه واقعا یعنی باور کن هیچکس به اندازه من مراقبت نکرد من تا 3ماه حتی اروم راه میرفتم یا سرمو پایین نمیگرفتم ولی متاسفانه نتییجش خوب نشد همه چی به کار جراح بستگی داره کلا همون اول تا الان همین جوری چون فقط سمت چپ کلوملام اینجوری سمت راستم خوب برش خورده سمت چپم برشش ضایع مشخصه حتی من ترمیم کننده هم مرتب استفاده میکردم ‌ولی بی فایده بود 

فک میکنم راهی بجز ترمیم ندارم