2777
2789
عنوان

مامانای فعال اسفند94

| مشاهده متن کامل بحث + 11372 بازدید | 16383 پست
ریحان جون چه خوب ک این همه کلمه را میگه پسرمن هرچی بخواد فقط میگه بِ اوایل دد و ماما و بابا گاهی و بَه هم میگه والسلام ولی فوق العاده شیطون و وروجکه تاحالا چندتا از چینیهای سرویسم را شکسته سر گاز وایمیسه و گاز را برام میبنده وقتی میفهمم ک خیلی دیر شده و من بخیال پخته شدن رفتم سرگاز عاشق یخچاله و دوست داره اونجا سکنی گزینه ولی راه نمیره و فقط ب پشت پاهام چسبیده و وایساده و نمیزاره قدم از قدم بردارم من فقط اگه رسیده باشم یه شام بذارم والا خونه تکونی رو چشمم راستی چنر روزیه لبنیات را هردومون شروع کردیم و خدا راشکر فکرمیکنم مشکلی نبوده البته ب اصرار مامانم و خیلی کار ترسناک و سختی بود شروعش یه حس گناه یا عذاب وجدان داشتم البته هنوزم همون حس را موقع خوردن لبنیات بعداز یک سال دارم ولی خداییش خیلی دلم لک زده بود براشون و الان میبینم کلی چیز ممنوع بودیم و حالا وفور نعمته البته یادمه اوایل خیلی سخت بود رژیم و همش میگفتم پس باید چی بخورم و هیچ چیزی را پیدانمیکردم من ک عاشق انواع کیکهاوشکلات و .....بودم ولی عادت کردم و خیلی راحت کنار اومدم و دیگه سختی نداشت اما .... حالا ک باز شروع شد میبینم خیلی منع بودم خلاصه هرکسی شروع نکرده اهسته اهسته تست کنه

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

دوستان واسه واکسن ۱سالگی قبلش باید قطره استامینوفن بدیم؟ دخترم اون سری که دندون آسیاب دراورد اسهال شدیدگرفت برم دکتربهش شیرال ۱۱۰ دادکه بهش دادم زود خوب شد الانم بازکه داره دندون آسیاب درمیاره اسهال گرفته بنظرتون ببرم دکتریاشیرآل واسش بگیرم؟ اگه تاپس فردا اسهالش خوب نشه ممکنه واکسنش نزنن؟
الهی شکر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پونیکاجان ایشالا زودتر عزیز دلت خوب میشه سختی های بچه داری میگذره و فقط شیرینیاش یادمون میمونه کارینو زیادم خوب نیس بچه حرف بزنه، دختر من شیکموه تا خوردنی میبینه آبرومونو همه جا میبره اینقد میگه بَ به تا بهش تعارف کنن هر مایعاتی هم میبینه آبه! شیشه روغن، آبلیمو، شامپو همه چی آبو ه!! تازه بعد از یک سالگیش انگار عوضش کردن خیلی شیطون شده، کلا زندگیمونو زیرو رو کرده نیم وجبی تموم کابینتای پایینی رو خالی کردم جا کفشی و میز تلویزیون و هر چی که دست خانم بش برسه تخلیه شده اما بازم راه شیطنتشو پیدا می کنه
سلام. منم امروز باید دخترمو ببرم واکسن بزنه.شش تا دندون داره ولی نه راه میره نه حرف میزنه.همش در حال شیطنت هست.دو شب پیش هم بردمش اتلیه ازش عکس گرفتیم چون نمیخوام براش جشن بگیرم
سلام مامانا ممنون از تبریکاتتون... کارینو جون نی نی جون ارنیکاجون و.... نی نی جون استامینوفن لازم نیست بدی. واکسنش خیلی راحته پونیکا جون چه بدشانسیی کارینو جون سبا دقیقا 8650 بود و کاملا روی نمودار. منم ناراحت نیستم. ولی تمام تلاشم رو برای رسیدن انواع مواد غذایی بهش می کنم ولی حرص نمی خورم. من سبا رو تازه بردم دکتر بعد از چک اب که خدا رو شکر همه چی خوب بود. دکتر گفت همه چی می تونه بخوره ولی شیر پاستوریره رو کم کم شروع کن که بینی اسهال و استفراغ نداشته باشه....
خدایا خود دانی انچه می خواهم... من لی غیرک
سلام به همه ی مامانای پر تلاش برا دخترم یه تولد کوچیک و ساده گرفتم.اتلیه هم بردمش.شب خوبی بود. بعدش سه روز بی دلیل تب شدید داشت و بی اشتها بود که دکتر گفت یه نوع ویروسه،بعد از تب یه روز ابریزش بینی داشت بعدشم اسهال شده و باسنش بدجور سوخته کالاندولا هم حیلی تاثیر نداشته، امروزم بردم واکسنشو نزدن گفتن تموم کردیم فردا اشتهاشم یه هفته است کم شده تعمیرات هم داریم و یه هفته ست اواره ایم،کلا سر نخ همه چی از دستم در رفته
سلام مامانای عزیز تولد همه نینی ها مبارک خیلی وقته فرصت نمیکنم به اینجا سربزنم راستش بیشتر تو گروه مامانا سر گرمم مریم گلی جون پسر منم بی دلیل از دیروز صب اسهال گرفت تا امروز امروز ازصب شدید پاهاش سوخته نمیزاره راحت بشورمش پمادم هیچی تاثیر نداشت اخرش.seba med مخصوص سوختگی ادرار زدم یکم اروم شد متاسفانه یه ویروسه برای بچه هاس سعی کن موز له شده ماشت و کته واب هویج بده شکمش سفت بشه
بعضی موقع ها اگه سوختگی برای اسهال و اسهال هم برای دندون باشه تقریبا همه چی بی تاثیره تا اسهال قطع بشه. رو قطع اسهال تلاش کن. من کلا سودوکرم می زنم
خدایا خود دانی انچه می خواهم... من لی غیرک