2777
2789
عنوان

همسرم دوباره پسرم و کتک زد

| مشاهده متن کامل بحث + 2301 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم والا اما یکاری کن که بار آخرش باشه  من به پسرم گفتم هیچ کس حق نداره دست روت بلند ...

تو دیگ از اونور بوم افتادی ...

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
مدام گوشی و تبلت دست شه یه لحظه اگر اگر از دستش دور بشه میگه ۲ تاتون باهام بازی کنید  من واقع ...

میدونم چی میگی ولی خب بچس گناه داره من دخترم ۱۷ ماهشه خداشاهدهتمام روز رو درگیرشم بازی میکنم.

تو رو به هرکی میپرستی لطفا دیگه از این اشغال بچه دار نشو ،،

شوهرت ،،پدر نیست اون فقط ی تولیدمثل روی هر نری اسم پدر نزاید

به ترسید از آن روزی که اه فرزندانتان دامنتان را بگیرد #آنتی ناتالیسم                      باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد    
اگه بیش فعاله ببرش دکتر گلم بچه ۷ ساله رو کتک نمیزنن تا عمر داره فراموش نمیکنه روان بچه نابود میشه& ...

بیش فعاله 

دارو میگیره 

ریسپریدون و ریتالین 

یه مدت نتونستم ببرم ش دکترش و دیدم بهتره ادامه ندادم 

دستاوردهای امروز، ناممکن های دیروز بوده اند.

چرا سر خود داروش رو قطع کردی .چون فلان ننه قمری یه چیزی تجویز کرده بود برا خودش لابد گفتن نده اعتیاد اوره .بچه تو باید درمان بشه میفهمی .قلبم ب درد اومد .مگه آدم بچه رو میزنه.تا آخر عمرش یادش نمیره طفل معصوم دست خودش نیست ک انرژیش بالاست باید درمان بشه ‌.چه پدر مادری هستی واقعا .

تا حالا نگاه چپ به من نکرده بچه رو میزنه پسرم ریتالین میخوره سر تود چندماهه قطع ش گردم 

چرا سرخود داروشو قطع کردی؟!

عواقب عدم درمان بیش فعالی رو مطالعه کن

درسته که ریتالین عوارض زیادی ممکنه داشته باشه ولی باید بدونی که مزایاش برای پسر شما میچربه

تا حالا نگاه چپ به من نکرده بچه رو میزنه پسرم ریتالین میخوره سر تود چندماهه قطع ش گردم 

ریتالین چیه ؟ بچت چند سالشه ؟ نزار بزنه بچه گناه داره خودت بزار جای بچه ، همه هستی و کس کار اون بچه تو و پدرشی اون بچه درد بکشه غصه بخوره ب کی پناه ببره ؟ بچه ها بی گناه ترینن ، لطفاً اگ نمیتونی بچت نجات بدی سرپرستیش بده ب یکی دیگ لایقش باشه ن اینکه تاپیک بزنی ما میخایم از اینجا چیکار کنیم ؟ 

بیش فعاله  دارو میگیره  ریسپریدون و ریتالین  یه مدت نتونستم ببرم ش دکترش و دیدم به ...

خب دارو میخورد بهتر بود؟

اگه دکتر خوبیه چرا ادامه ندادی؟

این اوضاع بهتره الان؟از پدرش کینه و نفرت پیدا میکنه از توام همینطور چون ازش دفاع نکردی

اینا تو نوجوونی میشه طغیان 

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

چی بگم والا اما یکاری کن که بار آخرش باشه  من به پسرم گفتم هیچ کس حق نداره دست روت بلند ...

ن دیگ در این حد بچه بزرگ میشه همیشه کوچیک نمیمونه زورشم زیاد میشه و فردا تو نوجوانی به هر حرفی یکی میزنه تو سرت 

بای از الان یادش بدی احترام بزرگتر تحت هر شرایطی نگه داره