2777
2789
من نوزده سالمه بهمن ماهی هستم همه جا هم میگن نوزده ای بهت نمی خوره بی بی فیسم خیلی ناراحتم ریز میزم

والا به منم نمیخوره 19 باشم 

رفته بودم امسال کلاس زیست 

بعد ازم میپرسیدن جهشی خوندی ؟ 

بعد من میگفتم نه من فارغ التحصیلم  

بعضیا انقد آرایش میکنن یا لیفتو از این کارا انجام دادن یا موهاشونو رنگ کردن سنشون خیلی بیشتر نشون میده

منم ریزه‌ ام ولی اونا فقط به تاریخ سنم کار دارن😂

من قیافه ووو خیلی ناراحتم همه میگن خوبه ولی خودم قبول ندارم 

بجنگید برای رویاهای ناب زندگیتون ❤️ کاربری nام نی نی یار تعلیق نکن منو دیگه سیم کارت ندارم 😑دانشجوی روانشناسی هستم ✌🏻 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا به منم نمیخوره 19 باشم  رفته بودم امسال کلاس زیست  بعد ازم میپرسیدن جهشی خوندی ؟&nb ...

من عکس بزارم ببینی؟

بجنگید برای رویاهای ناب زندگیتون ❤️ کاربری nام نی نی یار تعلیق نکن منو دیگه سیم کارت ندارم 😑دانشجوی روانشناسی هستم ✌🏻 
دمتون گرم داشتم از غصه دق میکردم 

رو توسعه فردیت کار کن و بذار چشاشون درآد 

با یکی هم سطح خودت ازدواج میکنی نه با یکی قراضه عهد بوقی که با 30 و خورده ایی سال سن میاد خواستگاری دختره 19 ساله 

موفق باشی دهه هشتادی جان  

رو توسعه فردیت کار کن و بذار چشاشون درآد  با یکی هم سطح خودت ازدواج میکنی نه با یکی قراضه عهد ...

از تک تک کلماتت‌ حق میباره 😂🤌🏼‌ 

خواستگار مزخرف خیلی داشتم 😂

تو هم همینطور عزیزم