2777
2789
یه سال ازت بزرگترم :) چند بهمنی؟

۲۹

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم؛کاش کسی ما را بنویسدزندگی ما اولش خدا بزرگه وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده!قشر متوسط جامعه بودن اینجوریه که تو به بالاتر از خودت نگاه میکنی حسرت میخوری، به پایین تر از خودت نگاه میکنی عذاب وجدان میگیری هراسناک تر از نابینایی،دیدن است با دو چشم باز،که چه بر سر سرزمین مان می آید عجب نسلی بودیم! به ما که رسید جنگل ها سوخت،دریاچه ها خشک شد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰میلیون، از داخل فیل.تر شدیم و از بیرون تحریم، شدیم نسل پر از دیدن و نداشتن،دویدن و نرسیدن،رفتن و موندن، انتخاب بین سخت و سخت تر... در سرزمینی که سایه آدمای کوچک بزرگ شد در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است میسپارم کشور دل را به دستانت ولی خواهشا مانند مسئولین ایرانی نباش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون میگن ازدواجی نیستی کی ازدواج میکنی  آره افرین فلانی زود ازدواج کرد آره فلانی رو ببین ازدوا ...

عزیزممم 

ولشون کن اهمیت نده بهشون 

اگه حوصلت میکشه جوابشونو بده اگر هم نه بهشون بی محلی کن 

انقد موفق  شو تو زندگیت که حسرتتو بخورن و حسودیکن بخاطر ایننکه تو دیر ازدواج کردی :)

بهمن ۸۳ درس امتحان نهایی استرس  افسردگی از مشکلات خانوادگی و.... فاقد سلامتی😢😔

همچی بهتر میشه قشنگم منم این دوران سخت رو گذروندم‌ دورت بگردم درست میشه🫂

منممم توام منو دعا کن  سر نماز دعا میکنم برات رمز موفقیت ترک نی نی سایت    

حتما گلی، حقق😂😑

ی حس بی حسی ، نسبت ب هر حسی :(           باورش نمیشد ولی الان خودش یکی از هموناست.      ): چ راحت خودشان را در دل ما کشتند آنها ک جانمان را میدادیم برایشان :)
چرا دیگه بدتر از من نیستی که همه دوستام نامزد دارند ولی یه بارم اجازه اینکه بخواد کسی منا بخاطر ازدو ...

ربطی به اجازه دادن نداره که خودشون میگن بعد منم قفل میکنم اصن نمیدونم چی بگم وقتی دیگران رو مثال میزنند تا ب من تیکه بندازند 

همچی بهتر میشه قشنگم منم این دوران سخت رو گذروندم‌ دورت بگردم درست میشه🫂

🥺🥺❤

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم؛کاش کسی ما را بنویسدزندگی ما اولش خدا بزرگه وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده!قشر متوسط جامعه بودن اینجوریه که تو به بالاتر از خودت نگاه میکنی حسرت میخوری، به پایین تر از خودت نگاه میکنی عذاب وجدان میگیری هراسناک تر از نابینایی،دیدن است با دو چشم باز،که چه بر سر سرزمین مان می آید عجب نسلی بودیم! به ما که رسید جنگل ها سوخت،دریاچه ها خشک شد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰میلیون، از داخل فیل.تر شدیم و از بیرون تحریم، شدیم نسل پر از دیدن و نداشتن،دویدن و نرسیدن،رفتن و موندن، انتخاب بین سخت و سخت تر... در سرزمینی که سایه آدمای کوچک بزرگ شد در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است میسپارم کشور دل را به دستانت ولی خواهشا مانند مسئولین ایرانی نباش