2777
2789
والا پسر من که ریاضیش عالیه رشته تحصیلیش هم ریاضی نمره هاش ۲۰

ببخشید پسرتون الان تیزهوشان میره ؟ میتونم اسم مدرسه شو بپرسم  

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
چراش رو گفته بودن ولی من یادم نیست چون چندسال پیش بود فقط یادمه که گفتن زیر 10 سال بچه هاتون رو نفرس ...

والا اونم خیلی دوس دارم نمیدونم چون یکی معرفی کرد /فتم ببینم چطوریاس

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه یه حقوق دان یه حسابدار یه مدیر خیلی خوب و کار امدیم داریم. چه ریاضی تجربی و انسانی و تو هر صنفی ب ...

بله ،امیدوارم هرکس تو هر جایگاهی که هست بهترین خودش باشه 

نه الان دیگه دخترم ۹ سالشه ،ای مت برای ۴ تا ۶ سال هست 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
بله ،امیدوارم هرکس تو هر جایگاهی که هست بهترین خودش باشه  نه الان دیگه دخترم ۹ سالشه ،ای مت بر ...

ماشالله بهشئن خدا حفظشئن کنه  

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
در صورتی که اگر همین انسانی نباشه کارشون کلا لنگه     ۷۰ درصد رشته های پرکاربرد تو انسان ...

زمان ما داغون بود 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
ماشالله بهشئن خدا حفظشئن کنه    

دورت بگردم ممنون

دور از جون عشقم  در عوض ماها این رو یاد گرفتیم که بگذاریم بچه هامون برن دنبال علاقه

نه گلم برا من که اینطور نبود شوهرم زیاد با کلاس رفتن بچها موافق نیس نمیگه نه ام من هی باید بگم و رژه برم تا بزاره

تیزهوشان نمیره ...غیردولتی فجر خاتم 

ممنونم . موفق باشه زیر سایه خانواده 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
تیزهوشان نمیره ...غیردولتی فجر خاتم 

جسارتا از مدرسه راضی هستین ؟ من پسرم نهمه میره مصباح قیطریه ولی خیلی راضی نیستم . چون من نزدیک شهرک امیدم اگر راضی هستین موسسه شما برای ما بهتره مسیرش 

جسارتا از مدرسه راضی هستین ؟ من پسرم نهمه میره مصباح قیطریه ولی خیلی راضی نیستم . چون من نزدیک شهرک ...

پسر من ۴ سال تو این مدرسه ست ...کادر فوق العاده خوبی داره ...مدیر آقای خاتمی هستن ...اساتید فوق العاده خوبی از بهترین مدارس...البته ب بچه هم بستگی داره ک چقدر تلاش داشته باشه

داداش من از ۵ سالگی داره میره :///

یو سی مس یا آی مت؟؟

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑