2777
2789
غلط کرد :////////////  بله  فقط همین یو سی مس بزاریش منظورم اینه انگلیسیش و بزارید بره ف ...

همون منم ترسیدم .پس حتما میزارمش . دیگه مطمن شدم. میگفت کسایی که اینهارو با بچه کار میکنن شارلاتانن و فقط میخوان پول بچاپن. و میگفت این بچه ها ایندشون نابود میشه و فقط میتونن رشته انسانی برن و دکتر و مهندس نمیشن. میگفت من دکترای ریاضی دارم از شریف.واسه همین ترسیدم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

پسرم ۱۵سالشه خیلیم عالیه همه محاسبات و جمع و تفریق و... ذهنی و سریع حساب میکنه نمرات ریاضیشم همیشه 20

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دخترم رفت دوست نداشت ادامه نداد 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

من خواهر زادم از ۶ سالگی می‌ره الان ۸ سالشه 

اگ هدفتون اینک تو ریاضی پیشرفت کنه باید بگم بهم ربطی ندارن ، چرتکه کلا یه علم دیگه س 

ولی اونایی هم ک هوش ریاضی ضعیفی دارن نمیتونن ادامه بدن و زود زده میشن 

باعث میشه ذهن بچه خلاق باشه و خوب از ذهنش استفاده کنه

من خواهرزادم هم کلاس زبان می‌ره هم یو سی مس الآنم کلاس اوله تو همشون عالی بوده بهتون پیشنهاد میکنم حتما 

پسرم ۱۵سالشه خیلیم عالیه همه محاسبات و جمع و تفریق و... ذهنی و سریع حساب میکنه نمرات ریاضیشم همیشه 2 ...

از چند سالگی رفت؟

هوش ریاضیشو پرورش میده کلاس چرتکه، به طوری که بعد از سیزده سالگی هوش تحلیلیش هم بشدت تقویت میشه و تو هر زمینه ای مفهومی و عمیق عمل می‌کنه مخصوصا درس خوندن

عالیه بفرستش فقط اول باید ببینی دوست داره یا نه چون یکم فشار میاره به بچه

همون منم ترسیدم .پس حتما میزارمش . دیگه مطمن شدم. میگفت کسایی که اینهارو با بچه کار میکنن شارلاتانن ...

خیلی ممنون که منو رشتم و کوبیدی با تشکر منو بگو نشستم اینجا دارم راهنماییت می کنم 

روانشناس 

وکیل 

مدیریت هر جایی که فکرش و بکنی از جمله بانک 

دبیر ، استاد دانشگاه 

حسابدار و هزاران رشته ی دیگه اینا همش از انسانی میاد 

حرفی براتون ندارم دیگه 

عزیزم چند سال رفت؟ از چند سالگی رفت؟ و اینکه خیلی باید باحاش کار کنم ؟پسرم 6 سالشه

من قبلا برای اینکه معلم پیش دبستانی بشم یه سری دوره دیدم که روانشناسها استادمون بودن و اونها میگفتن چرتکه رو باید بعد از  10 سالگی رفت و توی کشورهای دیگه زیر 10 سال مجاز نیستن چرتکه یاد بگیرن ولی توی ایران به این چیزها توجهی نمیشه 

از چند سالگی رفت؟

راستش وقتی ۵سالش بود تو مهد و آمادگی کار میکردن باهاشون ولی جدی نبود 

از کلاس پنجم جدی شروع کرد

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
یعنی چی دکتر و مهندس ؟ به فکر این هستی   بزار بچت انتخاب و تجربه کنه بعدا خودش هر شغلی خواست پس ...

نه منظورم دکتر مهندس نیست حالا . هر چی میخواد بشه موفق بشه نه بیسوتد.میگت کسی اینو کار کنه بیسواد میشه و به جایی نمیرسه چون همش حفظیاته نه ریاضیات

خیلی ممنون که منو رشتم و کوبیدی با تشکر منو بگو نشستم اینجا دارم راهنماییت می کنم  روا ...

اگر از نظرت این شغل ها نابود شدن آیندس دیگه واقعا حرفی برات ندارم 

در ضمن اینم بگم خیالت راحت بچت هیچ وقت دکتر نمیشه کسی دکتر میشه که مامان باباش دکترن یا اینکه پولش از پارو بالا میره 

نه منظورم دکتر مهندس نیست حالا . هر چی میخواد بشه موفق بشه نه بیسوتد.میگت کسی اینو کار کنه بیسواد می ...

منم با یه روانشناس مشورت کردم تایید نکرد میگفت هدفتون چیه درآینده چرتکه به چه کارش میاد کجای زندگی به دردش میخوره 

میگفت انقدر بچه هاتونو اذیت نکنید!!!!!!

2810